Син Тіни Кароль подався у спорт: куди йдуть мільйони, які співачка щороку витрачає на освіту спадкоємця?

Поп-діва української естради Тіна Кароль забезпечує єдиного сина усім найкращим, аби виростити з нього успішного чоловіка.

Веніамін ощасливив батьків Тіну Кароль і Євгена Огіра своєю появою на світ у 2008 році згодом після їхнього весілля. Зіркова родина була зразковою і, здавалося, найщасливішою, допоки важка недуга не забрала життя Євгена – у 2013-му він помер від раку шлунку. Тепер співачка є для Вені і мамою, і татом.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином

Хлопчику вже майже 13, але ще з 8 років він живе у Великобританії. Туди, попри суперечки з власними батьками, які не одразу підтримали рішення відомої дочки, артистка відправила дитину отримувати освіту – син Тіни вчиться в одній з найпрестижніших шкіл Лондона “Repton Preparatory School”. Це влітає знаменитості в копієчку – за рік перебування Веніаміна у навчальному закладі Кароль викладає близько мільйона гривень.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль разом з Веніаміном біля його школи

Школа має свій гуртожиток, однак Веня проживає в родині українських емігрантів. Зірка завжди хотіла, аби спадкоємець не забував про Батьківщину та знаходився у рідному оточенні. Це дає свої плоди – нещодавно хлопчик разом з іншими дітьми пройшовся лондонськими вулицями у традиційних козацьких костюмах.

Веніамін регулярно демонструє високі результати у навчанні, а цього разу він показав, як тренується грі в хокей на траві. Відповідне фото з’явилося на одній з фанатських сторінок в Інстаграмі.

Неозброєним поглядом видно, що хлопець захоплено займається спортом, тож не виключено, що у майбутньому Веня прославлятиме Україну на світовій арені.

Більш детально про те, як Тіна Кароль самотужки виховує свого єдиного сина, дивіться на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті