Мама Наташі Корольової лається гірше чоботаря: зірка на камеру заговорила так, що вуха в’януть (Відео)

Мама Наташі Корольової дуже екстравагантна жінка, але почути від неї лайливу лексику не очікував ніхто.

Мама Наташі Корольової цікава героїня вітчизняного шоу-бізнесу. Вона завжди на виду. Попри свій вік артистка зібрала навколо себе багато прихильників різного віку. Активно веде свої сторінки у соціальних мережах знаменитість та балує фанатів несподіванками. Часто Людмила Поривай (так звати жінку) не гребує показати свої публічні витівки.

Зіркова матуся то станцює на вулиці, то заспіває, а ще може влаштувати ефектну фотосесію у стилі Барбі-принцеси.

Людмила Поривай

Та останній її перформанс викликав більше критики, аніж похвали. Немолода жінка дозволила собі висловитися у геть неінтелігентній формі. Лайка та знецінена лексика вперше з’явилися у відео Людмили. Лунали вони з її вуст.

Прихильники з краплею розчарування написали знаменитості:

  • Чудово! Але не очікувала почути мат
  • Почувши з уст мами Люди мат, я трохи в подиві…
  • Подурніла

Ким Людмила Поривай є за освітою?

Попри образ немолодої шебутної мами, Людмила є дуже освіченою дамою. Ще за років життя у Києві, вона закінчила столичну консерваторію, а потім здобула звання доцентки. Тривалий час Поривай викладала студентам вокал.

Людмила Поривай має унікальну вроду. Те, що треба для сцени! Фото взято на просторах мережі.

Майже всю свою молодість відпахала співачка на трьох роботах: і хором керувала, і в інституті викладала, а ще й творила разом з жіночою капелою.

Втім, свою золоту жилу артистка знайшла на телебаченні. Слава до неї прийшла після участі у ряді проєктів. З появою соціальних мереж мама Люда взагалі стала популярною завдяки своїм сміливим вихідкам.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.