Чому Алла Мазур роками приховує чоловіка в тіні та що про нього відомо: видний і статний красень

Особисте життя Алли Мазур - справжня таємниця для прихильників, втім, вдалося знайти її потенційного чоловіка.

Алла Мазур. Ця ведуча – справжня легенда українського телебачення. Знаменитість ототожнюють ще з тими часами, коли з екрану не боялися казати правду, а ведучі були окрасою кадру.

Унікальний кадр: Алла Мазур у перших випусках ТСН.

У 1997 молода рудоволоса артистка стала обличчям студії ТСН і разом з нею жінка виросла у народну улюбленицю.

Хто взяв заміж Аллу Мазур?

Тривалий час вважалося, що Алла – незаміжня. До тих пір так думали прихильники, поки у знаменитості не з’явилася дитина. Одразу почали гадати: хто ж батько сина ведучої?

Алла Мазур та її син
Алла Мазур та її син

Втім, хлопчик підріс та у нього з’явилися спільні риси обличчя з відомим телевізійником – Робертом Опалеником. Саме з ним Мазур бачили на більшості світських заходів.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. 

Хто такий Роберт Опаленик?

Роберт – справжній ветеран праці телеканалу “1+1”. На “плюсах” він з’явився ще у далекому 2000 році та зайняв позицію шеф-редактора “ТСН-тиждень”. Сам Бог велів йому стати у руля новин, адже з дитинства чоловік дивився європейські випуски новин та марив телебаченням. Навчався в одному з найбільш престижних навчальних закладів країни – Києво-Могилянській академії. Здобув диплом журналіста.

Робент Опаленик у молодості. Фото взято на просторах мережі.

Сам Опаленик походить з Закарпаття. Має брата, який теж виявився дуже творчою людиною. Чоловік співав у філармонії, в Ужгороді.

Попри роботу на ТБ, чоловік веде непублічне життя. Щодо дітей – все тримає Роберт у таємниці. Відомо, що чоловік має племінників.

Якщо вам до душі розгадувати таємниці особистого життя зірок – радимо подивитися ще й ролик про загадкових дітей Юлії Висоцької.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.