Знайшлася друга дружина Арсена Мірзояна: білявка, яка не змогла бути конкуренткою Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко тривалий час вважали розлучницею, мовляв, увела чоловіка від дружини з двома дітьми. Співачка виправдовувалася, як могла свої аргументи приводив і сам Арсен, але публіка свою думку склала. Втім, нові відомості про ще одну дружину співака переверне все.

Арсен Мірзоян, виявляється відгуляв не 2 весілля, а цілих 3. У мережу потрапили світлини його з другою обраницею, яка з’явилася у житті співака приблизно у той самий час, коли сталося знайомство з Тонею Матвієнко. Невже артист не одразу закохався у доньку Ніни Митрофанівни?

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян у програмі Зірковий шлях

Друга дружина Арсена Мірзояна

Першою обраницею співака була запоріжанка Анна. Жінка пройшла з ним значну частину нелегкого шляху: саме вона була поруч, коли артист почав втрачати слух, саме вона подарувала йому двох чудових дітлахів.

Перша дружина Арсена Мірзояна. 

Втім, по приїзду до української столиці, стосунки розладилися і пара вирішила розійтися. Дуже швидко зав’язався роман у Мірзояна і Матвієнко. Втім, нещодавно спливли кадри з його другого весілля.

Сталося воно у 2013, тобто за 3 роки до того, як артист побрався з донькою Ніни Митрофанівни.

Церемонія відбулася у сицилійському стилі. Жінкою, якій Арсен одягав обручку стала співачка Лавіка. Для нареченої навіть орендували Fiat 1936-го року, на якому під будинок під’їхав франт Мірзоян.

Друга дружина Арсена Мірзояна

Сама ж дівчина була одягнена у витончену коротку сукню. Фатою не прикрашали, натомість яскравий макіяж та пишні вії підкреслили аристократичну вроду артистки.

Друга дружина Арсена Мірзояна

Гостей було небагато, лише найближчі родичі та друзі.

Друга дружина Арсена Мірзояна

Проте, дійсним цей шлюб не можна вважати, адже ці кадри, що потрапили у мережу є постановочними. Річ у тім, що учасника “Голосу країни” Арсена Мірзояна запросили до участі у фотосесії весільного журналу. До пари підібрали молоду та перспективну зірку, яка теж у той час стрімко набирала популярність.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.