Як виглядав перший чоловік Марічки Падалко, від якого вона так і не завагітніла: 15 років шлюбу без дітей

Телеведуча Марічка Падалко живе у щасливому шлюбі з екс народним депутатом Єгором Соболєвим. Пара виховує трьох дітей і носить горде звання однієї з найміцніших серед колег-знаменитостей. Однак, мало-хто знає, що цей шлюб для Марічки вже другим. Про першого обранця жінка не любить говорити.

Марічка Падалко справляє враження зразкової дружини та мама. Телеведуча активно веде особистий блог, у якому ділиться не лише моментами з роботи, а й сімейними буднями. Разом із чоловіком та дітьми зірка “ТСН” регулярно відвідує парки розваг, їздить на сімейний відпочинок, подорожує Україною та світом, бере участь у спортивних змаганнях та готує разом смаколики.

Тим не менш Падалко зізнається, що до 30 років вона абсолютно не бачила себе сімейною людиною і взагалі була впевнена, що в неї ніколи не буде дітей, а бути мамою відразу трьох малюків звучало для неї як щось страшне, а не приємне.

Марічка Падалко в молодості

Марічка була затятою кар’єристкою і все, що її хвилювало – виключно робота. Ще на зорі свого професійного шляху вона стажувалася в Лондоні в редакції “ВВС” – одному із найпопулярніших ЗМІ світу.

У той же час у майбутньої зірки українського телебачення був коханий чоловік, з ним вона прожила разом більше 15 років. Падалко не любить розповідати про свого колишнього. Його ім’я приховує навіть від колег, оскільки боїться розголосу. Єдине, що відомо – перший чоловік був досить заможною людиною.

За 15 років спільного життя у пари так і не з’явилося нащадків. За словами телеведучої, це був їхній свідомий вибір. Да й взагалі тягу до материнства вона відчула ближче до 30-ти років і коли зустріла свого другого чоловіка Єгора Соболєва.

Марічка Падалко з чоловіком і дітьми
Марічка Падалко з чоловіком і дітьми

Після розставання не лише Марічка стала мамою – її колишній коханий також став батьком після одруження з новою жінкою. Телеведуча не розповідає про свого таємничого обранця, тож знайти його фото в мережі неможливо. Вона зізнається: головне, що обидва зараз щасливі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.