Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул: без батька зовсім від рук відбилася?

У пари Єгора Соболєва та Марічки Падалко є трійко дітей, але чоловік тривалий час приховував той факт, що має доньку від першого шлюбу. Зараз вона вже студентка, яка веде стильне життя столичної модниці. Подивіться, де побачили юну наступницю журналіста.

Для Марічки Падалко шлюб з Єгором Соболєвим – другий, але досвіду вона у ньому здобуває більше, ніж з першим обранцем. Разом з коханим вона народила трійко дітей, виховання яких доводиться поєднувати з телекар’єрою. А ще у неї з’явилася не ждано, не гадано ще й четверта донька – падчерка Аліса.

Марічка Падалко з родиною
Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул

Що відомо про доньку Єгора Соболєва від першого шлюбу?

Дівчинка народилася 18 років тому. З її мамою що Єгор, що Марічка підтримують зв’язки. Падалко раніше розповідала, що зідзвонюється з жінкою з приводу дитячих справ. Також консультувалася телеведуча у своєї, так би мовити, попередниці, про те, як слід спілкуватися з батьками свого обранця. Живе Аліса не з родиною знаменитості.

Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул

Сама ж Аліса вже навіть з’являлася у сторіз відомої мачухи. Основним заняттям дівчини є навчання. Вступила вона до одного з найпрестижніших ВНЗ країни – Києво-Могилянської академії. Вільний же час проводить, як середньостатистична столична студентка – на вечірках. На одній з таких її побачили в обіймах юнака.

Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул

На вечір Аліса прийшла у достатньо простому невибагливому образі: чорна маєчка та джинси. Доповнила свій наряд дівчина шкіряною сумочкою зі шкіри змії.

Чому Марічка Падалко покинула першого чоловіка?

Артистка рідко розповідає про свої перші стосунки Марічка говорить досить рідко. Вона не приховує, що не була повністю щаслива з обранцем. Дітей у подружжя не було. Падалко каже, що доля їм не давала можливості попестити дитинку. Теледіва навіть тоді вже й розчарувалася та взагалі не думала, що колись карапуз буде називати її мамою.

 

 

Схожі статті