Як виглядає онук Григорія Чапкіса: нащадок легендарного хореографа сумує без дідуся в день народження

У Григорія Чапкіса було двоє дітей - син Грег та донька Лілія. Обоє встигли подарувати своєму зірковому батькові онуків, з якими у легендарного хореографа було не так багато спільного часу, оскільки його діти жили на інших кінцях світу разом із родинами.

Легендарний український хореограф та суддя шоу “Танці з зірками” Григорій Чапкіс пішов із життя у червні цього року на 92 році. Причиною стали ускладнення у наслідок коронавірусу — танцюриста двічі госпіталізовували. Перший раз виписали додому, а через декілька тижнів Григорій опинився у реанімації.

Свій 91 рік Чапкіс прожив досить яскраво — багато подорожував, випустив сотні учнів-танцюристів у своїх хореографічних школах, встиг тричі одружитися та двічі стати щасливим батьком доньки й сина. Останнього назвали на честь тата — Григорієм. Однак зараз молодий чоловік живе у сонячному Сан-Франциско, де також виглядає танці, тож своє ім’я він змінив на більш звичне для американців — Грег.

Григорій Чапкіс з сином
Григорій Чапкіс з сином

Син українського хореографа також встиг одружитися та стати батьком двох хлопчиків. Дружину Чапкіса-молодшого звати Ембер. Один із онуків Григорія, Ніколі, відсвяткував нещодавно свій 13-ий день народження. Щасливий тато чуттєво привітат хлопчика з цим днем:

“Я хочу привітати мого первістка Ніколі з 13-річчям. Не можу повірити, що ти вже підліток. Я так пишаюся тобою. Ти такий розумний і неймовірно талановитий. Мені сумно, що ти так швидко дорослішаєш, але я дуже хочу побачити, яким ти будеш далі. Тато тебе дуже любить”, — написав Грег.

Дружина та діти Грега Чапкіса
Дружина та діти Грега Чапкіса

Прихильники батька та дідуся іменника також долучилися до привітань хлопчика. Дехто зізнався, що родина Чапкіса-молодшого виглядає надзвичайно щасливою, не вистачає поряд лише Григорія для повної родинної картини.

Нагадаємо, що нещодавно Грег Чапкіс прилітав до України, щоб навідати могилу батька і станцювати на честь його пам’яті на шоу “Танці з зірками” разом із племінницею Вікторією.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.