Анна Богдан не байдужа до іншого: зізналася у почуттях новому фавориту, зустрічаючись з Холостяком Заливако

Стосунки переможниці шоу Холостяк Анни Богдан і головного героя проєкту Михайла Заливако продовжують розвиватися у логічному напрямку. Пара стає все популярнішою у соціальних мережах і ділиться своїми думками с користувачами, навіть самими таємними.

Після абсолютної перемоги Анни Богдан над Блією Бельченко у проєкті “Холостяк”, вона почала жити з головним героєм шоу, за серце якого боролася, в одній квартирі. Бізнесмен покинув Харків заради нової коханої і керує бізнесом зі столиці. Зараз обидва активно розвивають свої блоги в Instagram, і навіть заробляють за допомогою нього. Так, останнім часом у Михайла та Анни стали популярними марафони для схуднення, які розпродаються з шаленою швидкістю.

У Анни Богдан з’явився фаворит

Тому Анна принципово підтримує спілкування з аудиторією, і ніколи не залишає її надовго. Наприклад, нещодавно вона запропонувала своїм підписникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поставити її запитання, а вона обіцяла відповісти чесно. Когось цікавлять діти, стосунки і майбутнє весілля дівчини, а дехто ставив питання скромніше.

Анна Богдан не байдужа до іншого

У Анни поцікавилися, за кого вона вболіває в шоу “Танці з зірками”. Як виявилося, найбільше підтримує дівчина пару Дмитра Кадная та Артура Логая, які в останньому ефірі були лідерами. Пцдписник чекав на одного фаворита, а натомість отримав двох.

Нагадуємо, що не так давно між Анною Богдан та Юлією Бельченко стався публічний конфлікт. Переможниця проєкту дочекалася слушної нагоди, щоб помститися суперниці за її недоречний коментар стосовно взаємин Богдан та Михайла Заливако, і коли на ту посипався хейт через фейкове весілля, відзначила, що вважає такий вчинок негідним. Колиш дівчину закликали до відповідальності за свої слова, вона пояснила, що таким чином відповіла Юлі на те, що вона говорила, що Заливако не щасливий.

Схожі статті