Вагітна Наталія Могилевська заспівала з великим животом: навіть не намагалася сховати своє цікаве положення

Відома українська співачка Наталія Могилевська незаміжня і дітей немає. До чайлдфрі зірка себе не відносить, тому не виключає можливості стати матір'ю. А поки численні прихильники сподіваються, що це станеться в найближчому майбутньому, до мережі потрапили фото Могилевської з вагітним животом. У такому цікавому положенні вона вийшла на сцену.

Кілька тижнів тому виконавиця отримала пропозицію руки та серця. Цей зворушливий момент відбувся після її сольного концерту в одному з популярних розважальних комплексів столиці. Фанати бурхливо обговорювали подію, але тепер їхня увага буде прикута до іншої теми.

Так, у вільному доступі знайшлися фото вагітної Наталі Могилевської, на яких вона обережно тримає животик і співає з музикантами у звукозаписувальній студії.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

Виявилося, що поп-діва зіграла роль вагітної співачки в романтичній комедії українського кінорежисера Олексія Шапарева під назвою “Київський торт”. За задумкою, вагітність героїні Могилевської була потрібна для того, щоб підкреслити батьківські якості головного героя.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

У реальному житті Наталія мамою ще не була, а загалом до материнства вона ставиться по-філософськи. Зірка вважає, що дитина з’являється саме тоді, коли жінка сама готова стати матір’ю. Саме так вона відповіла на питання одного з підписників про її ставлення до всиновлення.

Наталія Могилевська поділилася планами на дітей
Наталія Могилевська поділилася планами на дітей

Також планами Могилевської на дітей цікавилася ведуча програми “Світське життя” Катерина Осадча, яка отримала від неї наступну відповідь:

“Я не знаю, як і в якому віці прийдуть дітки в моє життя, але вони прийдуть лише після того, коли моє серце буде готове, а не коли я вирішу в голові – пора. Так ні я не буду щаслива, ні вони”.

Варто зазначити, що досвід виховання Наталія має – вона знаходилася у тривалих серйозних стосунках з бізнесменом Єгором Долініним, у якого на той момент вже були три доньки. В артистки склалися добрі відносини з падчерками, а старша навіть знялася у її кліпі на пісню “Відправила меседж”.

Схожі статті