Влад Яма не стримав сліз, коли почув вердикт лікарів, який перекреслив його мрії: “Я не можу танцювати”

Відомий український хореограф і суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма відверто розповів про найважчий момент у його танцювальній кар'єрі. Вона могла закінчитися, навіть не розпочавшись – кінець мріям стати чемпіоном світу з танців поклала серйозна травма.

Зараз ім’я Влада Ями знайоме мільйонам українців, адже він є одним з найпопулярніших хореографів країни. Але слава і успіх коштували танцюристу дорого, про що він розповів в інтерв’ю для програми “Зірковий шлях“.

Влад родом з Запоріжжя, звідки він ще юним переїхав у Київ, аби втілити в життя найзаповітнішу мрію – отримати титул чемпіона світу. Майбутня зірка відчував, що хоче бути кращим і це йому під силу. Однак з цією ідеєю довелося розпрощатися після того, як Яма отримав травму:

“Тріснув хрящик, який покриває надколінок з внутрішньої сторони. Це просто біль, потім набряк, і я не можу нормально ходити. Я починаю кульгати, це відбулося одного разу, якось перешкутильгав, потім іншого. Потім я потрапив до лікаря, він сказав, що треба оперувати. Зробили першу операцію, і за чотири роки те саме повторилося з другою ногою”.

Влад Яма більше не може танцювати
Влад Яма більше не може танцювати

У той момент Влад вперше задумався, чи не піти йому назавжди не тільки з великого спорту, а й з самих танців:

“Я дуже добре пам’ятаю цей момент. Я лежу на дивані один, в мене біжать сльози, я телефоную батькам і кажу: “Я не можу танцювати”. І вони мене заспокоюють”.

Влад Яма розповів про травму
Влад Яма розповів про травму

Тоді Яма думав вступати на юрфак, адже правознавство його цікавило ще в школі, до того ж рідний брат пішов цим шляхом. Втім, коли Влад потроху почав одужувати, його запросили взяти участь у новому на той час танцювальному шоу “Танці з зірками”. Він вхопився за цей шанс немов за рятівну соломинку, і не помилився – саме проєкт кардинально змінив життя Ями.

Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні "Танців з зірками"
Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні Танців з зірками

Цікаво, що спочатку він мав танцювати в парі з Русланою Писанкою, на пробах з нею Влада не затвердили, але в останній момент один із зіркових учасників травмувався. На його місце покликали Наталію Могилевську, яка влаштувала справжній кастинг для кандидатів – Яма переміг.

Схожі статті