Камалія показала, хто насправді пише їй пісні: мільйонер Захур взявся за кар’єру дружини та складає куплети

Камалія має статус найбагатшої співачки України. Та це не єдине її надбання. Зірка ще й може похизуватися різнобічними талантами своєї родини. Лише подивіться, як з нового боку себе відкрив чоловік артистки Мохаммад Захур. Тепер займається не лише бізнесом.

Камалія. Ця яскрава співачка виступає на сцені з юних років. Зірка має цілу команду, яка співпрацює у її творчих надбаннях, і тепер там поповнення – Мохаммад Захур, іменитий бізнесмен та обранець знаменитості вирішив теж спробувати себе у новому амплуа.

Мохаммад Захур перекваліфікувався на поета

Камера зірки знімає крупним планом одного з найбагатших підприємців України. Сьогодні він забув про комерційні угоди, бізнес-плани та надихнувся красою своєї дружини, і всівся складати вірші для її нової пісні. На фоні грає сучасний трек.

Мільйонер Захур взявся за кар’єру дружини та складає куплети

Камалія не приховує, що вона у захваті від свого обранця. До речі, у нього сьогодні задача не з простих. Він має римувати рядки англійською. Та для Мохаммада – це не проблема. Він вільно володіє іноземною.

Відзначилися і доньки співачки. Зірка показала, як її Арабелла і Мірабелла пробують себе у ролі подіумних моделей. Дівчата впевнено крокують перед публікою та елегантно демонструють нову дитячу колекцію.

Мільйонер Захур взявся за кар’єру дружини та складає куплети

Попри це Камалія все одно привчає дітей до скромності. Навіть влаштовує їм простий невибагливий відпочинок – влітку родина Мохаммада поїхала з наметами до Чернігівської області.

Мільйонер Захур взявся за кар’єру дружини та складає куплети

 

Чим прославився Мохаммад Захур?

Пакистанський підприємець у 2020 році за версією журналу “Фокус” посів 67 сходинку серед найбагатших людей України. Займається хімічною промисловістю та завідує нерухомістю у столиці.

На початку 2000-х він займався бізнесом на Донбасі, але у 2008 вирішив продати там завод. Пробував себе також у видавничій справі, заснувавши Kyiv Post.

Схожі статті