Піарщики Сніданку видали телеведучу Людмилу Барбір з головою: краса ненатуральна, а губи не свої

Людмила Барбір справедливо вважається однією з найпривабливіших жінок українського шоу-бізнесу. Неймовірна врода є хорошою допоміжною якістю для зірки телебачення, яка з'являється перед камерами буквально кожен день. Та чи все в неї натуральне?

Людмила Барбір безсумнівно дуже вродлива жінка. Ще більш приємним фактом є те, що ця краса не є результатом кропіткої роботи косметологів, а була подарована її володарці природою. Жінка виглядає однаково розкішно і в брючних костюмах, і в вечірніх сукнях і навіть без макіяжу у домашньому одязі.

Варто відмітити, що зовнішня краса співпадає з внутрішньою, адже зірка ніколи не бере участь у скандалах і справляє враження людини, яка не образить і мухи.

Губи Людмили Барбір несправжні

Нещодавно на офіційній сторінці ранкової телепередачі Сніданок з “1 + 1” з’явилася нова публікація, у якій менеджер блогу запитав у користувачів мережі, хто з ведучих шоу на їхню думку є володарем наспражніх губ, і запропонував на вибір чотирьох журналістів: Людмилу Барбір, Нелю Шовкопляс, Руслана Сенічкіна та Єгора Гордєєва.

Усі глядачі одразу ж відгадали правильну відповідь — у Людмили. Але якщо уважно придивитися, то стане зрозуміло, що суть гри була в іншому. Малося на увазі, кому з телеведучих прифотошопили чужі губи. Тож шанувальники Людмила Барбір можуть видихнути, адже в неї немає пластики.

Нагадуємо, що глядачі ранкового шоу підозрюють Людмилу Барбір та Руслана Сенічкіна у таємному романі. Колеги перебувають у тісних стосунків, але наполягає тому, що з’являються добрими друзями. Телеведучі часто проводять разом час поза камерами, і не проти сходити на філіжанкою кави, або навіть поїхати на курорт. Наприклад, обидва обожнюють лижі.

Схожі статті