МастерШеф 11 випуск 11 від 30.10.2021: хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

На екрани вже вийшов 11 випуск МастерШеф від 30.10.2021. Напруга зростає, адже на проєкті залишаються найсильніші та найкреативніші учасники, які складають одне одному здорову конкуренцію. І з кожним разом аматорів стає все менше. Дізнайтеся, хто покинув шоу у цей раз.

30 жовтня відбувся 11 випуск 11-го сезону популярного шоу “МастерШеф”. Учасникам проєкту довелося продемонструвати одразу два таланти – кулінарний та шпигунський. За умовами першого конкурсу, вони поділилися на дві команди і ходили у розвідку, стежили за командою суперників та намагалися вивідати усі їхні секрети.

Кожна команда мала приготувати по дві страви: першу, яку озвучать судді, і другу – страву суперників, рецепт якої необхідно роздобути за допомогою шпигунських ігор.

Богдан став капітаном синьої команди, а Максим очолив червону. Варко відмітити, що у червоних було менше людей, тому глядачі одразу ж відзначили несправедливість у цьому питанні. При цьому Максим є фаворитом багатьох глядачів, тому в основному вболівали саме за червоних.

Іншим завданням стало приготувати страви для рицарського круглого столу. Це також вимагає у учасників креативності та жвавості. Самі судді одягнулися тематично, у історичні костюми.

Хто покинув МастерШеф-11 у 11 випуску від 30.10.2021

Стало відомо, що кулінарне шоу покинув учасник Дмитро. Він гідно пройшов всі випробування і залишився у пам’яті аудиторії, як чесна та старанна людина.

Хто покинув МастерШеф 11у випуску 11 від 30.10.2021. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці проєкту

Варто відмітити, що глядачів дуже турбує зміна ефірного часу шоу. Люди масово намагаються донести до адміністрації каналу, що їм не підходить такий час і вони не мають змоги дивитися проєкт настільки пізно. Поки що прохання глядачів ігноруються.

Схожі статті