46-річна Наталія Могилевська рішуче повідомила, що стала борцем з онкозахворюванням: “Рак – це проблема”

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яку називають поп-дівою вітчизняної естради, зробила публічну заяву, чим неабияк стурбувала численних фанатів артистки. Стосується новина здоров'я та онкологічних діагнозів, котрі все частіше ставляться лікарями.

Наталія Могилевська відома українцям не лише як талановита виконавиця, але і як людина з активною соціальною позицією. Зірка відкрита у спілкування з шанувальниками, вона готова говорити про важливі проблеми та шукати шляхи їх вирішення.

Онкозахворювання

Нещодавно на особистій сторінці в Інстаграм Наталія Могилевська підняла тему дитячого раку. Співачка взяла участь у благодійній акції, зібрані під час якої кошти підуть на допомогу онкохворим дітям:

“Дуже зворушливий проєкт і прекрасні люди, яких я зустріла на зйомці. Дякую за запрошення бути з вами. Щороку в Україні від онкології помирає понад 300 дітей. Звісно, ти можеш робити вигляд, що тебе це не стосується, що це не твоя проблема, але рак – це проблема всього людства! У твоїх руках можливість зберегти дитячі життя. Не впусти свій шанс стати яскравою зорею в житті діток, які потребують допомоги”, – пише знаменитість.

Разом з Наталією благодійну ініціативу від фонду “Таблеточки” і мережі супермаркетів “АТБ” підтримали Дзідзьо, Оля Полякова, Ектор Хіменес-Браво, Олег Винник, Володимир Остапчук, гурт “KAZKA”, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші.

Приєднатися до зірок може кожен бажаючий, як зазначають ініціатори акції:

“Благодійна акція “Мене це стосується. А тебе?” повертається, аби цього року допомогти онкохворим дітям ще більше! З 1 по 30 листопада купуйте добрі товари в мережі АТБ, наближайте дітей до одужання і ставайте справжніми зірками. Адже ти зірка, коли допомагаєш! Шукайте спеціальні благодійні товари на касах і стійках (перелік товарів дивіться в каруселі). Прибуток з них за мінусом податків перераховується на допомогу дітям. Також купуйте товари партнерів акції, позначені на полицях цінниками “Допомагаю дітям!”. 50 копійок з кожної проданої одиниці йде на користь дітей”.

Минулого року під час цієї акції українцями було зібрано понад 10 мільйонів гривень на лікування маленьких пацієнтів в 10 онкоцентрах. Вражає, чи не так?

Схожі статті