Після розриву 11-річних стосунків Джамала привселюдно зізналася в коханні іншому: віддала серце бородачу

Відома українська співачка Джамала здивувала пошановувачів її творчості відвертим зізнанням у соціальній мережі. Артистка публічно розповіла про те, кому з музикантів належить її серце. Щоб дізнатися усі деталі події, читайте нашу статтю.

Після того, як Джамала раптово розірвала контракт з продюсером Тарнопольським за нею закріпилася цікава репутація. Це вже вдруге співачка кидає свого продюсера без попередження і ставить його у незручне становище.

Джамала
Джамала привселюдно зізналася в коханні іншому

Першою жертвою Джамали стала Олена Коляденко, яка також не очікувала подібного розвитку подій. З Тарнопольським Джамала співпрацювала аж 11 років, але судячи з усього, вони для неї нічого не означали. Зараз артистка активно судиться з чоловіком за права на власні композиції. Зважаючи, що вона дала собі час на розбір справи з юристами, в неї є великі шанси залишитися у виграші.

Новий етап у кар’єрі Джамали

Джамала привселюдно зізналася в коханні іншому

Судячи з усього у 2021-у для Джамали настав новий етап. По-перше, вона взяла участь у проєкті “Танці з зірками”, на що не наважувалася впродовж багатьох років. По-друге, вона стала більш відкритою з підписниками на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, нещодавно вона опублікувала світлину улюбленого музиканта та зізналася йому у коханні публічно. Цілком імовірно, що чоловік артистки послабив свій контроль, адже раніше вона не могла дозволити собі ані відкритих нарядів, ані подібних зізнань.

Варто відмітити, що з Сеіт-Бекіром у співачки все в порядку. Зіркове подружжя виховує двох синів та насолоджується сімейним щастям. Пара веде закритий образ життя і рідко дає інтерв’ю. Тим не менш, кар’єра артистки знову пішла вгору і коханий не заважає Джамалі піаритися.

Схожі статті