10-річна донька Ані Лорак осоромила зіркову маму ганебною лексикою: “Як можна так матюкатися?”

Співачка Ані Лорак, яка зараз живе в Росії, дозволила своїй десятирічній доньці Софії разом із батьком та його новою обраницею поїхати на відпочинок до Буковелю. Натомість уся мережа обговорює відео доньки й тата з відпустки: на ньому дівчинка від емоцій вдалося до ненормативної лексики.

Два роки тому співачка Ані Лорак шокувала своїх прихильників новиною про розлучення з чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Пара познайомилася в Туреччині, а їхню історію кохання називали справжньою казкою, про яку мріє кожна жінка. Виконавиця подарувала турецькому красеню доньку Софію, яку після розлучення виховує самостійно в Москві.

Виявилося, що Мурат не був зразковим сім’янином, яким здавався для фанатів на перший погляд. Він зраджував Ані, окрім того ще й був альфонсов – жив за кошт знаменитої дружини. Саме Лорак допомогла йому побудувати власний бізнес у Києві, яким чоловік займається й сьогодні.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їх дочкою Софією

Тим не менш після розлучення колишнє подружжя змогло зберегти теплі та дружні стосунки, а головне – тато спілкується з донькою та проводить з нею багато часу разом. На осінні канікули Мурат вирішив забрати дівчинку на відпочинок у Буковель. Разом із ними поїхала нова обраниця бізнесмена на ім’я Лілія. Зараз пара готується до весілля та будує вже власне сімейне життя.

Щасливий тато опублікував відео, на якому10-річна Софія катається на атракціонах. Від емоцій дівчинка не стрималася та вжила декілька нецензурних слів, через що на її батька відразу посипалася шкала критики з боку користувачів мережі.

  • “Маленька дівчинка, а виражається як 25-річний підліток”;
  • “Який словниковий запас. Це ще мама не чула”;
  • “Прямо розчарування повне в дівчинці”, – коментують пост Мурата.

Сам же тато захистив доньку та написав, що з цього відео почали робити якесь шоу. Хоча насправді дівчинка просто злякалася та не змогла справиться з емоціями, що характерно не лише для дітей, а часто й для дорослих.

Схожі статті