Олег Винник зняв обручку, але не зміг приховати почуттів до дружини: привселюдно поцілував свою Таюне

Про шлюб головного вовка країни Олега Винника та його вірної бек-вокалістки Квітки Таюне говорять вже не один рік. Пара ретельно приховує своє особисте життя і не дає журналістам влізти у їхню сім'ю, але справжні почуття не сховаєш.

Легенди про дружину популярного виконавця Олега Винника ходять між його фанатами роками. Артист відмовляється коментувати будь-які плітки про його обраницю і вмовити його хоча б підтвердити статус одруженого чоловіка неможливо. Втім, Оля Полякова видала колегу з головою. Зірка розповіла на камеру, що повелитель вовчиць перед зйомками знімає обручку.

Олег Винник зацілував Таюне

Таємною дружиною виконавця вважають його вокалістку, яка супроводжує його на всіх концертах та гастролях. Не дивно, адже між підлеглою та патроном відчувається романтична напруга. Зірки були неодноразово помічені у неоднозначних обіймах. На сцені вони виглядають наче пара, а коли зливаються у танці, або обмінюються поцілунками, у цьому взагалі не залишається сумнівів.

Так і нещодавно знаменитість привселюдно подарував поцілунок своїй таємній дружині. Звісно, жест позиціонувався, як дружній, але трактувався фанатами, як романтичний.

Олег Винник не зміг приховати почуттів до дружини

Так, прямо посеред сцени пара видала свої почуття, але знайшлися люди, які зробили знімок, щоб довести правдивість чуток про Олега і Таїсію.

Нагадуємо, що пара начебто одружилася ще за студентських років. Принаймні так стверджують односельчани Олега Винника, які начебто бачили весілля власними очима. Інсайдери кажуть, що зіркове подружжя разом приїжджає до села та порається в городі. Винник і його обраниця тримаються за руки і не бояться демонструвати почуттів. Варто відмітити, що ці слова дуже зачепили музиканта, який тоді розізлився і на журналістів, і на тих, хто давав інтерв’ю.

Схожі статті