Ані Лорак вперше показала свою маму, яка в дитинстві віддала її у дитбудинок: співачка на неї не схожа

Популярна українська співачка Ані Лорак вперше показала свою маму. Попри складне дитинство, більшу частину якого майбутня зірка провела в дитбудинку, вона дуже тепло ставиться до матері та не приховує цього від численних фанатів, адже й сама вже 10 років як мама.

На честь дня народження мами Ані Лорак вирішила порадувати підписників у соцмережах архівним фото. На опублікованій світлині Кароліна ще зовсім крихітка, але впізнати її легко. Поруч з нею позує матір співачки Жанна Василівна.

“З днем народження, мамочка!”, – зворушливо написала знаменитість.

Ані Лорак показала свою маму
Ані Лорак показала свою маму

Дитинство Ані Лорак пройшло в бідності та злиднях. Вона була однією з чотирьох дітей в родині, а тато пішов від мами ще до появи Кароліни на світ. Попри це, жінка дала доньці прізвище батька – Куєк. Жанна Василівна повністю віддавалася роботі диктора, аби мати змогу прогодувати спадкоємців.

Жили вони вп’ятьох в маленькому будинку, де була лише кухня і одна маленька кімната. Всередині не було навіть водопроводу, газу і опалення, не кажучи вже про туалет, який знаходився окремо на вулиці. Матері Ані Лорак так мало платили, що грошей не завжди вистачало навіть про їжу. Саме тому в один момент жінка віддала доньку разом зі старшим братом в школу-інтернат у Чернівцях.

Ані Лорак в дитинстві разом з братами
Ані Лорак в дитинстві разом з братами

Для маленької Кароліни казенний одяг та їжа з їдальні здавалися чимось неймовірним, а коли до неї приходив тато, це було справжнім святом – чоловік завжди радував дочку походом у дитячий магазин, де купував для неї іграшки та цукерки.

Не зважаючи на те, що росла майбутня зірка вдалині від рідного дому, образи чи зла на батьків вона не тримає, бо вже тоді розуміла – в дитбудинку опинилася не від хорошого життя. Зараз артистка підтримує теплі стосунки з мамою, а також робить все від себе можливе, аби її власна спадкоємиця Софія не знала такого життя, як вона сама у дитинстві.

До речі, донька Ані Лорак росте хоч і в достатку, але в неповній родині. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.