Дружина багатодітного Григорія Решетніка народила трьох, а тепер не знає, що робити: “Не витримаємо!”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік має репутацію зразкового сім'янина, люблячого чоловіка та ідеального батька. Тривалий час його дружина Христина підтримувала це враження, але настали часи, коли прикидатися не вийде. Усі деталі про життя родини в статті.

Дружина популярного ведучого, зірки телеканалу “СТБ” Григорія Решетніка завжди демонструвала себе, як супермаму. Не дивлячись на трьох дітлахів, вона встигала абсолютно все, а інші могли їй тільки позаздрити. Христина розкішно виглядає, слідкує за фігурою і не забуває про розваги. Однак, це було доволі обманним враженням.

Христина Решетнік більше не витримує

Нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скаргу на школу свого старшого сина. Зіркова дружина щиро не розуміє, чому адміністрація учбового закладу не виконує своїх обіцянок. Дитина вже котрий тиждень знаходиться на онлайн навчанні, хоча усі необхідні вимоги для того, щоб вийти на офлайн були виконані.

При цьому це вже не перша публікація, у якій Христина ділиться своїм невдоволенням щодо ситуації з освітою її сина.

Звісно, їй нелегко, адже вона мати трьох маленьких хлопчиків, які ведуть активний образ життя та мають допитливий характер. До того ж Христина не працює і тому не наймає нянь та помічників у цій непростій справі.

Нагадуємо, що не так давно мережою поширилися чутки про вагітність дружини Григорія Решетніка. Дівчина опублікувала у своєму мікроблозі фотографію з бейбішауеру, результати якого порадували всіх. Начебто у Христини мала народитися дівчинка. Та судячи з усього, зіркова дружина була просто присутня на чужій вечірці і вирішила трохи поінтригувати мережу неоднозначним фото. Зважаючи на фігуру Христини, вона ніяк не може виношувати дитину зараз. Хоча фанати були неймовірно раді цій новині.

 

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.