Вся правда про роман Тіни Кароль та Коломойського: чим відомий немолодий олігарх міг привабити поп-діву?

Тіна Кароль. Ця співачка не приховує, що після кончини чоловіка своє серце зачинила. Та все одно поп-діву продовжують підозрювати у нових романах, адже неможливо повірити, що така яскрава артистка лишилася без уваги кавалерів. Під приціл пильного фанатського ока несподівано потрапив відомий український олігарх.

Особисте життя Тіни Кароль досі не дає спокою ряду її прихильників. Артистка вперше цього року заявила, що хотіла би розкритися, як жінка та впустити у свою буденність трохи романтики. Більше того, мріє знаменитість про доньку, але тато для майбутньої принцеси ще не знайшовся.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра
Вся правда про роман Тіни Кароль та Коломойського

Втім, у мережі вже приписали зірці нового кавалера. Ним виявився немолодий, але відомий всій Україні олігарх Ігор Коломойський.

Чи правда, що Тіна Кароль зустрічається з олігархом?

Вперше інформація про нові стосунки співачки просочилася у мережу завдяки дівчатам з її балету. Свідчили, що бачили популярну білявку і немолодого багатія. Логіки цьому твердженню додає ще той факт, що телеканал “1+1”, яким володіє Коломойський став буквально домом для зірки. Там вона спробувала себе у ролі ведучої “Танців з зірками”, презентувала свої документальні фільми, різдвяну історію та була незмінною тренеркою “Голосу країни”.

Голос країни
Вся правда про роман Тіни Кароль та Коломойського

Примітно те, що жоден з інших каналів не може похизуватися такою кількістю спільних проєктів з поп-дівою.

Цікавою є також інформація, яка поступила від видання “Телеграф” про те, що начебто олігарх хотів висунути Кароль у депутати. Втім, в інших джерелах ця новина не знайшла відображення.

Пліткують, що багатій міг приворожити молоду артистку безтурботним розкішним життям. Втім, Тіна завжди позиціювала себе, як самодостатня особа. Окрім творчості, вона займається бізнесом: має рекламні контракти, продає речі під власним брендом, предмети побуту. Тож хто-хто, а ця зірка точно може й сама дати майстер-клас по тому, як правильно витрачати грубі грощі.

Схожі статті