“Початок епохи розважальних шоу”: Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською та Володимиром Зеленським

Уся чарівність архівних фото в тому, що ми можемо поринути у спогади і знайти тепло минулих років. Це стосується не тільки сімейних або шкільних кадрів, але і знімків, що були зроблені на телебаченні того часу. Влад Яма вирішив зворушити соціальну мережу і показав світлину, яка не залишить байдужим.

Перший сезон розважального телепроєкту “Танці з зірками”, який стартував на телеканалі “1+1” більше 15 років тому став одним з найуспішніших шоу на вітчизняному телебаченні. Українські глядачі досі пам’ятають кожну пару, за яку вони щиро віддавали свої голоси, і за яку неймовірно хвилювалися. Тоді переможцем став Володимир Зеленський, діючий президент України, та його майстерна партнерка Олена Шоптенко, а головними конкурентами пари були Влад Яма та Наталія Могилевська.

Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською

16-го листопада Україна святкує день працівників телебачення та сфери розваг. Так як хореограф Влад Яма має пряме відношення до цього до цієї дати, він вирішив опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну світлину, яка досі не потрапляла на її простори.

На знімку зображені Влад Яма, Наталія Могилевська, Володимир Зеленський, Олена Шоптенко, Руслана Писанка, Віталій Козловський та інші.

Публікація призвела фурор в Instagram, адже змусила користувачів мережі повернутися у ті часи, коли люди не могли відійти від екрану ввечері, адже щиро вболівали за своїх кумирів та їхніх партнерів. Неможливо не помітити, які щасливі знаменитості на кадрі, і як сильно їхня енергія віддає теплом.

До коментування підтягнулися не тільки фанати хореографа, але й зірки шоу-бізнесу, які були в захваті від побаченого. Більше всіх здивував Віталій Козловський, якому вдався косплей на Джонні Деппа та його героя Джека Горобця.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.