“Що то за кума, що під кумом не була”: Оля Цибульська показала архівне фото з Дзідзьо і видала правду

Ользі Цибульській після багатьох років шлюбу закидають підозри на роман з Михайлом Хомою. Артистка завжди відстоює себе, але з кожним разом все одно вмудряється підігрівати чутки. На цей раз вона довела, що зналася з Дзідзьо задовго до спільної роботи над піснею, тож і стосунки виникли раніше.

Ольга Цибульська. Ця неймовірно пробивна дівчина сягнула неабияких висот в українському шоу-бізнесі. Вона зарекомендувала себе у ролі ведучої, а ще показала себе, як співачку. Справжній фурор справила її спільна робота з музикантом Михайлом Хомою. Фанати і досі обговорюють не тільки пісню, а стосунки Дзідзьо з Цибульською.

Як Оля Цибульська і Михайло Хома стали кумами?

Знаменитості у 2018 році стали хрещеними батьками. Їхнім “сином” став хлопчик на ім’я Денис. Сталася ця подія за рік після колаборації на сцені. Дитина майже не фігурує на сторінках знаменитостей. Лише фото виходу зірок із церкви свідчить про церемонію.

Цікаво, що навіть екс-дружина Михайла Хоми не підтверджувала чуток про роман колишнього коханого з Ольгою, а ще підтверджувала, що кумівські стосунки між ними присутні.

Нове-старе фото потенційної пари

Попри те, що головні жінки Дзідзя у два голоси стверджують, що чоловік кохав і був лише з законною дружиною, прихильники не припиняють стверджувати зворотнє. Новий виток у цій історії стався завдяки необачності Цибульської. Вона виклала старе архівне фото, яке підтвердило, що знайомі вони дуже і дуже давно.

Оля ж висловила щирі привітання до Дня народження Михайла, а у коментарях користувачі не втрималися і написали:

  • “Що то за кума, що під кумом не була”
  • “Ага… Справжній кум, що жінку покинув свою, з якою стільки років прожив разом”
  • “Видно що фото старе, у Михайла очі червоні, тоді такі фото були у всіх”
  • “Олю передайте вітання Дідзьо з Днем народження”

Схожі статті