Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно: шоумен витрачає гроші на нову сім’ю

Олена Войченко пішла на програму, у які спеціалісти розібрали її розповідь та розповіли глядачам, у яких питаннях вона була щирою, а ти могла збрехати. Під час своєї сповіді вона зізналася, що змушена самостійно тягнути на собі утримання спадкоємців колишнього чоловіка Володимира Остапчука.

Розлучення Олени Войченко та Володимира Остапчука по праву стало найгучнішим минулого року. Пара не приховала жодних деталей подружнього життя і оприлюднила речі, які іншим було-б соромно проговорювати вголос. Таким чином ображена жінка помстилася коханому не тільки за численні зради, але й за обман після розриву. Адже Володимир вмовляв екс-обраницю мовчати про розлучення, щоб заяви про це по-своєму, як з’ясувалося потім.

Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно

У програмі “Не бреши мені” жінка щиро зізналася, що Володимир зробив найнеприйнятнішу для неї річ реаліями її сімейного життя. Тобто, постійно її зраджував.

“Зрада для мене — це демонстрація слабкості. Коли це сталося в моєму житті, моя позиція була: ну як таке взагалі можна робити. Ти ж розумна людина. Розумна людина таке не робить. Розумна людина вирішує питання інакше. Ну справді. Так робить тільки нікчема”

Більш того, Олена не впустила можливості розповісти про те, що після розлучення повністю забезпечує своїх дітей, без допомоги чоловіка. До речі, не так давно Христина Горняк говорила у своєму Інстаграм про те, що не вважає, що батько має повністю забезпечувати спадкоємців.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Екс-дружина Остапчука зізналася, що має забезпечувати дітей самостійно

“Моє життя не змінилося кардинально. Особливо у питанні обов’язків. У нас не було балансу. Емоційно складний для мене момент — забезпечувати дітей. Я переконана, що жінка з живим батьком її дітей не мусить робити це самостійно”

Більш того, поки Войченко розповідає про те, що колишній чоловік їй не допомагає, той будує двоповерховий маєток в елітному районі Києва. Для дітей від першого шлюбу він готує кімнати. Дивний розподіл фінансів у випадку, коли колишній дружині дійсно важко забезпечити спільних дітей.

Схожі статті