Як виглядає старша донька Світлани Лободи від Андрія Царя: така сама як зіркова мама до пластики

Співачка Світлана Лобода виховує двох доньок від різних чоловіків. Якщо батько молодшої Тільди офіційно залишається таємним, то старшу Євангеліну артистка народила від танцюриста Андрія Царя, з яким декілька років прожила в громадянському шлюбі. У своєму особистому блозі зірка поділилася новими фото з донькою.

Останнім часом Світлана Лобода стала надзвичайно загадковою зіркою — якщо на початку своєї кар’єри вона відкрито розповідала про особисте, то зараз будь-які подробиці артистка приховує. Ніхто з прихильників не знає імені батька її молодшої доньки Тільди, яку виконавиця народила у 2018 році.

Дехто припускає, що татом дівчинки є соліст німецького рок-гурту Rammstein Тіль Ліндеманн. Буцім-то крихітку навіть назвали на честь батька. До того ж саме перед другою вагітністю Світлани вона познайомилася з музикантом, після чого їх часто помічали в компанії один одного. Проте самі артисти жодного разу не підтвердили цих чуток.

Світлана Лобода вперше показала обличчя своєї доньки від соліста групи Rammstеin
Світлана Лобода та Тіль Ліндеманн

Більше відомо про першого громадянського чоловіка екс-віагрянки. У 2011 співачка народила доньку Євангеліну від українського танцівника Андрія Царя, незадовго до вагітності зав’язався і їхній роман. Однак разом пара пробула усього декілька років, а після розлучення колишні закохані й зовсім зізнавалися — почуття між ними вирували приблизно рік.

Зараз Світлана виховує доньку самостійно, але не забороняє батькові бачитися з нею. За словами зірки, Єва щодня зідзвонюється з татом по Скайпу, Андрій часто прилітає до них у гості. Лобода розповідає, що їй з екс-коханим вдалося зберегти теплі дружні стосунки саме заради дівчинки.

Артистка часто публікує спільні фото з Євангеліною і навіть показує її обличчя — зовнішність молодшої Тільди зіркова мама все ще приховує від широкого загалу.

На одній із останніх публікацій в особистому блозі Світлани, вона позує разом із старшою донькою у джинсах та теплих куртках — родина підготувалася до холодної пори року. Фанати Лободи в коментарях відзначають, що дівчинка взяла від мами найкраще і зараз — просто красуня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.