У Каті Осадчої є брат, а у Лілії Ребрик — сестра: кого приховують від сторонніх очей українські зірки

Повністю поглинуті образами своїх кумирів, глядачі інколи забувають, що поту сторону екрану знаходяться такі ж самі люди. У них стаються побутові проблеми, є велика сім'я, є вороги і їм також доводиться боротися зі страхами. Кого приховують українські знаменитості, дізнайтеся у нашій статті.

Катя Осадча

Кого приховують від сторонніх очей українські зірки

У Катерини Осадчий її молодший брат Володимир. Хлопець присвятив своє життя спорту та тренуванню маленьких дітей. Чоловік успішний у своїй справі, так само, як і його сестра. І хоча зірка дуже рідко показує родича, неозброєним оком помітно, що вони є однією сім’єю.

Лілія Ребрик

Кого приховують від сторонніх очей українські зірки

У Лілії Ребрик є рідна сестра, яка хоча і схожа на повну її протилежність, але так само ніжна, романтична та дуже вихована особистість. Батьки дали дівчині ім’я Юліана. Через це дівчаток постійно плутали у дитинстві, чим дуже ображала їх. Зараз обидві згадують про це з посмішкою на устах.

Тіна Кароль

Тіна Кароль з мамою та рідним братом Станіславом
Кого приховують від сторонніх очей українські зірки

У Тіни Кароль є брат Станіслав, який на відміну від попередніх героїв статті, зовсім не схожий на зіркову сестру. Чоловік є зразковим сім’янином. До речі, він одружився на акторці. Ірма Вітовська, яка була улюбленою акторкою поп-діви, стала її невісткою.

Влад Яма

Кого приховують від сторонніх очей українські зірки 

У Влада Ями є брат, яким він дуже пишається. Дмитро Яма займається юриспруденцією і захищає права тих, хто у цьому має потребу. Про родича хореограф згадує на публіку рідко, але завжди говорить про нього з повагою та любов’ю.

Соломія Вітвіцька

Кого приховують від сторонніх очей українські зірки

У Соломії Вітвіцької також є рідний брат, якого вона дуже любить. Вона ховала його до того моменту, поки кохана чоловіка не захворіла на рак. На жаль, не дивлячись на усі спроби Соломії врятувати її життя, дівчина померла.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.