Невістка Михайла Поплавського вражає вродою і рветься на сцену – вже змітає статуетки музичної премії свекра

Михайло Поплавський встиг оженити сина з одною з найпопулярніших красунь України. У минулому "Місіс Україна", а зараз модель і співачка зачарувала мережу своїми світлинами. Подивіться, яка неймовірна пані подарувала вічно Юному орлу онука та береже родинний вогонь.

Креативний та енергійний ректор Михайло Поплавський нещодавно показав фото, де вся його родина в зборі. У гостях – син Олександр з маленьким сином та красунею-дружиною. Користувачі мережі були вражені невісткою співаючого ректора.

Аліна Поплавська дійсно має чим похизуватися. У минулому представляла Україну на конкурсі краси у США. На відміну від коханого Олександра, який з головою поринув у бізнес, її манить сцена. Займається жінка естрадним вокалом.

Отримала навіть премію “Українська пісня року” у 2021. Такою ж відзнакою нагородили і видну співачку Таюне. Цікаво, що автором ідеї нагороди є сам Михайло Поплавський. Втім, артист не коментує те, чи докладає руку до музикальної кар’єри своєї невістки.

Втім на сцену пробилася Аліна не так давно. За освітою вона – менеджер готельного-ресторанного бізнесу. Певний час управляла закладами харчування. Не раз знаменитість зізнавалася, що це її улюблена справа. Тривалий час завідувала популярними закладами, втім творчість зацікавила більше яскраву жінку. Має власний блог в Інстаграмі красуня. Кожна світлина викликає захоплення у підписників.

За знаком зодіаку Аліна – рак, проте впертості їй не займати. Дівчина не раз розповідала в інтерв’ю, що їй подобаються виклики та складнощі. Головне їх успішно подолати.

“Я не кажу, що радію складнощам з якими доводиться стикатися в ресторанній сфері, але я вдячна тому, що вони є. Саме, коли їх долаєш, коли вирішуєш певні завдання, які вимальовуються в процесі роботи – це і є успіх”, – розповіла в інтерв’ю невістка Поплавського.

Кумира дівчина не має. Вона настільки впевнена у собі, що вважає: ідола можна створити самому собі самостійно.

Схожі статті