Тоня Матвієнко вперше розповіла, чому Ніна Митрофанівна виставила її батька з хати: “Там така ситуація”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше прокоментувала розлучення своїх батьків – народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко та живописця Петра Гончара. Нещодавно стало відомо, що вони почали жити окремо після кількох десятків років життя у шлюбі.

Ніна Матвієнко в новому інтерв’ю як ніколи відверто розповіла про стосунки з чоловіком. Вона зізналася, що сама стала ініціаторкою розриву з Петром і буквально виставила його з хати на дачу. За словами співачки, вдома від нього “вже ніякого толку”. Крім того, він ніколи не був годівником родини:

“Я все життя була як чоловік, забезпечувала сім’ю. То навіщо воно мені на старість?”, – розповіла Ніна Митрофанівна.

Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком після 50 років у шлюбі
Чоловік Ніни Матвієнко Петро Гончар

При цьому артистка запевняє, що не гроші стали основною причиною розбрату. Колись по молодості вона була впевнена, що найбільше щастя – мати дітей і коханого, однак кілька разів чоловік дуже її підводив. Через один такий випадок зірка 16 років не могла виїжджати за кордон.

Свій коментар щодо сімейних негараздів дала дочка пари Тоня Матвієнко. На її думку, за стільки років разом вони заслужили право пожити окремо і кожен сам з собою. Зірка впевнена, що це краще, ніж коли батьки дратують одне одного і сваряться.

Втім, одна Ніна Митрофанівна все ж таки не живе. З нею в будинку також оселилися Тоня, зять Арсен Мірзоян, дві онучки і старший син. Пізніше з’ясувалося, що це й стало причиною непорозумінь між Матвієнко і Гончаром. Мовляв, забагато людей у хаті – спочатку не витримав він, а потім і вона.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Схоже, що зміниться це не скоро. Попри те, що Тоня і Арсен нарешті придбали власну квартиру, ще не ясно, коли вони переїжджатимуть. По-перше, там немає ремонту, а по-друге, є нюанси з документами:

“Там така ситуація. Це новобуд. Документально нам ще житло офіційно не віддали”, – пояснила Антоніна в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

Схожі статті