“Там мене чекають такі дівчатка”: Потап показав, як Каменських бавиться з їхнім немовлям вдома на підлозі

Потап і Настя Каменських - екс-солісти однойменного дуету - вже два роки живуть у щасливому шлюбі. Хоча за інформацією ЗМІ, пару почали помічати разом набагато раніше, ніж ті зізналися про свої почуття на широку публіку. Тепер прихильники пари чекають на новину про спільних малюків двох артистів.

Потапа і Настю Каменських безперечно можна назвати одними з головних зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Вони не лише регулярно радують своїх слухачів новими треками та відеокліпами, а й задають тренди для соціальних мереж та активно ведуть власні особисті блоги. На Інстаграм Потапа підписані майже два мільйони користувачів мережі, а за життям Насті через Інтернет слідкують понад п’ять мільйонів людей.

Останнім часом фанати подружжя всіляко чекають новин про поповнення у їхній зірковій родині. Буквально на кожному новому фото коментатори “знаходять” у Каменських вагітний животик, про що пишуть під цими знімками. Сама Настя ніяк не коментує ці плітки, хоча останнім часом вона почала фотографуватися в однаковій позі, прикриваючи живіт руками.

Настя Каменських
Настя Каменських

Не говорить на тему дітей і сам Олексій. Він вже має сина Андрія від першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою. До того ж він підтримує теплі батьківські стосунки з донькою колишньої від її першого шлюбу Наталею. Чи планує Потапенко ще раз ставати батьком – невідомо. Артисти зізнавалися, що поки що вони концентруються на кар’єрі та віддають усіх себе роботі.

Будні Потапа та Насті розбавляє хіба що їхня собачка на ім’я Мімі. У своєму особистому блозі продюсер показав, як його кохана саме проводила чергове домашнє тренування, коли домашня улюблениця вирішила скласти їй компанію.

Потап показав, як Каменських бавиться з їхнім немовлям вдома
Потап показав, як Каменських бавиться з їхнім немовлям вдома

“Спускаюся донизу, а там мене чекають такі дівчатка”, – написав Олексій у підписі до знімку.

Дівчатка композитора відразу отримали безліч компліментів від його підписників:

  • “Чудова сім’я”;
  • “Красуні”;
  • “Супер дівчата”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті