Куди зник і чим займається переможець Битви екстрасенсів Хаял Алекперов: нарешті отримав гідну професію

Найпопулярнішим учасником відомого езотеричного шоу "Битва екстрасенсів" став Хаял Алекперов, який брав участь аж у двох сезонах проєкту. Чоловік позиціонував себе, як серйозний спеціаліст і одразу ж отримав довіру аудиторії. Куди зник айзербайджанський провидець і чим займається зараз?

Хаял Алекперов приїхав до України, щоб боротися за звання найсильнішого екстрасенсу. Чоловік прославився на батьківщині завдяки однойменному шоу, але там не зміг досягти бажаного успіху. Чоловік швидко полюбився українським глядачам і надовго затримався у їхній пам’яті. Ставши зіркою у своїй сфері, він повернувся на проєкт на наступний сезон, а також став суддею в інших шоу. В  Азербайджан він повертатися не збирається і вирішив залишитися в державі, де його прийняли з широко простягнутими обіймами.

Куди зник і чим займається переможець Битви екстрасенсів Хаял Алекперов

На перший погляд може здатися, що Хаял зник з радарів журналістів та не з’являється на телебаченні. Але це хибне враження. Насправді, його запросили брати участь у розслідуванні з екстрасенсами. Також він активно веде особисту сторінку в соціальних мережах Instagram і надає допомогу усім стражденним у своєму мікроблогу та поза його межами — на форумах. Також чоловік зробився  викладачем.

Так, усі бажаючі можуть придбати у нього курси і послухати цикллекцій від Хаяла Алекперова.

Ба більше, у світських колах екстрасенса зустрічають постійно. Його запрошують на різноманітні заходи та презентації, тому важко сказати, що він взагалі зник. Публічність справа непроста, а Хаял вже отримав свою долю популярності і тому може займатися своєю справою без турбот про фінансову сторону діяльності. Навіть зараз його можна побачити у якості запрошеної зірки або на таких неочікуваних заходах, як “Міс Україна”.

Схожі статті