Майбутні батьки з Михайлом Заливако: переможниця Холостяка-11 Анна Богдан зникла з поля зору заради синочка

Вже давно в публічному полі не чути новин про життя героїв 11 сезону одного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анни Богдан і Михайла Заливако. Втім, виявилося, що цьому є поважна причина, і закохані не просто так зникли з поля зору. Все заради дітей.

Історія кохання Анни Богдан і Михайла Заливако захопила всю країну. Попри те, що дівчина не була фавориткою глядачів, саме їй Холостяк зізнався в почуттях у фіналі шоу, а її головна конкурентка Юля Зайка Бельченко залишилася з розбитим серцем.

За плечима Ані є один невдалий шлюб, але Мішу це не збентежило, тож як тільки реаліті завершилося, вони почали жити разом. На даний момент їхні відносини тривають вже більше півроку. Шанувальників неабияк цікавить, коли зірки планують весілля та чи планують взагалі.

Богдан і Заливако вважають, що всьому свій час. Зараз вони насолоджуються одне одним, багато подорожують по всьому світу та просто кайфують від стосунків.

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці
Анна Богдан та Михайло Заливако після Холостяка разом

Зазвичай пара часто ділиться новими спільними фото і відео у соцмережах, але останнім часом активність значно зменшилася, що не можна не помітити. Відомо, що Анна і Михайло вирушили до Мексики, проте кадрів звідти не публікують. Втім, останній пост Холостяка в Інстаграмі привернув неабияку увагу підписників.

На фото Заливако позує з усміхненою Богдан, а в підписі розповідає про благодійну акцію, яку вони з нею влаштували – разом з небайдужими закохані роблять подарунки для вихованців дитбутинків. Крім цього, пара розігрує дитячі призи. Схоже, Аня й Міша неабияк люблять дітей.

Коментатори дякують зіркам за благодійність, а також активно беруть участь в акції:

  • “Ви молодці, що проводите такі лотереї і даруєте радість діткам, спостерігаю за вами ще з СТБ Холостяка”;
  • “Віримо в диво”;
  • “Беру участь заради синочка”;
  • “Ви великі молодці!”.
Михайло Заливако і Анна Богдан допомагають дітям
Михайло Заливако і Анна Богдан допомагають дітям

Схожі статті