Переможець Холостячки-2 Задворний розповів, чому покинув Злату Огнєвіч одразу після фіналу: “Більше не люблю”

Злата Огнєвіч цього року відкрила серце для нових почуттів. Втім, доля так і не дала їй шансу стати коханою жінкою і щасливо вийти заміж. Що сталося між закоханими?

Фінал “Холостячки” цього року видався дуже і дуже емоційним. Злата Огнєвіч на подив всіх телеглядачів обрала собі у наречені Андрія Задворного.

“Я Люблю і готова кричати про це на весь світ, мій Всесвіт заграв новими фарбами, я відчуваю любов кожною своєю клітинкою! Вона проникає крізь шкіру, як мільйони галактик, дивиться в очі коханому чоловікові і шепоче ВІРЮ”, – із захопленням написала співачка у своєму інстаграмі.

Та за красивою світлиною у весільній сукні та з натхненним нареченим на коліні, ховалася непроста правда. Виявляється, Андрій навіть і не думав одружуватися. На пост-шоу показали, що насправді говорив журналістам чоловік.

Він вважає, що попри все, що сталося між ними на проєкті, не слід швидко одружуватися.

Навіть на останній передачі Андрій відсів від своєї потенційної обраниці, начебто всім видом показавши, що з нею бути поруч не хоче. Нагадаємо, що цей союз розпався за півтора місяця по закінченню сезону “Холостячка-2”

Сам же Задворний ділиться своїми почуттями про пережите так:

“Найскладніше для мене сказати “Я більше тебе не люблю”. Хтось не наважується це зробити, уникає складної розмови, очікуючи, що все “розрулиться” само собою”, – написав у себе на сторінці Андрій.

У коментарях гнівно прихильники дорікнули, що він вчинив не як справжній чоловік та грався з почуттями Злати:

  • “Так хотів щоб вона була твоя і що з того вийшло, розтоптавши її почуття, вона гідна кращого ніж ти”
  • “Ти і не любив, це була гра”
  • “Яке посміховисько! Який срам!”
  • “Ти вчинив не по-чоловічому”

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.