20-річна онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці: нареченим став не мільйонер з Forbes, а єврей з кіпою

Як відомо, у легендарної української співачки Софії Ротару є єдина онучка, яка на даний момент проживає у Нью-Йорку. Нещодавно від дівчини надійшли прекрасні новини.

Більше року молода спадкоємиця легендарної артистки Софії Ротару Соня Євдокименко проживає у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Хлопець — мільйонер, який спеціалізується на IT-технологіях та входить в список “Forbes”. Тривалий час ходили розмови стосовно майбутнього весілля пари, але дівчина не квапиться ставати дружиною. Ба більше, її бабуся Софія Михайлівна впевнена — Соня занадто молода для цього.

Онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці

Нещодавно Софії Євдокименко таки вдалося здивувати мережу весільними кадрами. Вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram відеоролик, на якому пара на тлі заходу сонця обмінялася обручками та поцілувалася. Так як було видно лише силуети, склалося враження, що це Соня та Денис.

Онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці. Скріншоти особистої сторінки моделі

Та згодом з’ясувалося, що інша пара, імовірно друзі дівчини, одружилися у місті Тулум, що в Мексиці. Наречений виявився неймовірно вродливим та благочестивим євреєм. А наречена просто вражала своєю красою та елегантністю. Торжество влаштували на широку ногу, зі смаком та розмахом.

Онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці. Скріншоти особистої сторінки моделі

Декорації були настільки красивими, що онучка Софії Ротару присвятила декілька своїх сторіз саме оформленню. Окрім Євдокименко та її коханого з родини не було видно нікого. Тож зіркова пара мала можливість відпочити та налаштуватися на романтичний лад. Хтозна можливо зовсім скоро ми дізнаємося про заміжжя єдиної онучки Софії Михайлівни.

Схожі статті