Як Мухарський відреагував на переїзд екс-дружини Сніжани Єгорової за кордон: країна втратила талановиту акторку

Днями стало відомо, що акторка і телеведуча Сніжана Єгорова покинула Україну і переїхала до Туреччини. Як на це відреагував її колишній чоловік Антін Мухарський?

Взаємовідносини Сніжани Єгорової і Антіна Мухарського не назвеш простими. Після 9 років у шлюбі пара розвелася з гучним скандалом на всю країну. Сніжана звинуватила чоловіка в тому, що він не сплачує аліменти на трьох спільних дітей і взагалі уникає жодної участі в їхньому житті.

Антін у свій захист все заперечував і стверджував, що це вона не дозволяє йому бачитися з дітьми. На деякий час артист навіть втік до Європи, оскільки на той момент в українському законодавстві посилилася відповідальність для неплатників аліментів. Зрештою тривалий судовий процес між колишніми завершився тим, що Мухарський тепер справно виплачує Єгоровій обумовлену суму на забезпечення спадкоємців.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Антін Мухарський і Сніжана Єгорова

Переїзд Сніжани Єгорової та реакція Антіна Мухарського

В недавньому інтерв’ю для “Суспільної думки” телеведуча повідомила, що наразі проживає в Туреччині:

“Мене сюди занесло багато років тому, колись, будучи, скажімо, телеведучою в активною фазі, у мене був великий проєкт на телеканалі ICTV і півтора місяці ми прожили в Туреччині. Ми об’їздили практично всі регіони, на той момент я дізналася, що це взагалі за країна, яка кількість тут пам’яток, тут величезна кількість християнських цінностей і дуже багато історичних класних місць. Плюс тут мій улюблений Святий Миколай, в Мірах Лікійських [назва міста] знаходиться його церква, де він, будучи священником, правив свого часу. І загалом це такі місця сили, в які я кожен рік повертаюся”.

Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини
Сніжана Єгорова переїхала до Туреччини

Перебратися до Туреччини Єгорова вирішила після чергової відпустки влітку 2021-го, коли після повернення до Києва вона зрозуміла, що ситуація розгортається не на користь українців:

“В країні навертається серйозна політична криза, і, можливо, навіть воєнний конфлікт, тому я вирішила все ж таки зібратися з силами та знову повернутися в Туреччину”, – пояснила Сніжана.

Там вона щонайменше збирається перезимувати і написати свою третю книгу з робочою назвою: “Страна У… битого народа”.

Попри те, що колишній чоловік Єгорової Антін Мухарський доволі активно веде сторінку в Фейсбуці, коментувати раптовий переїзд екс-дружини не став, хоча їхніх дітей вона забрала з собою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.