54-річний Дмитро Гордон вперше показав свою тещу, яка живе з ним: ошатна літня жінка з модною стрижкою боб-каре

Відомий український журналіст та інтерв'юер Дмитро Гордон живе з тещею. Цікаві подробиці сімейного життя розкрила нинішня дружина зірки Олеся Бацман.

Дмитро Гордон уособлює сучасну журналістику України. Він встиг взяти сотні інтерв’ю у відомих людей різної величини – політиків, акторів, співаків, письменників. При цьому власне особисте життя герой статті обговорювати не звик і доволі часто дає журналістам далекі від конкретики відповіді. Та нарешті його третя дружина Олеся Бацман привідкрила завісу і на всю країну розповіла про шлюб з Гордоном.

За її словами, 17-річна різниця у віці ніяк не відчувається, усі рішення вони приймають разом, адже модель їхніх стосунків – партнерство. Почалося все зі співпраці, але поступово Дмитро і Олеся зрозуміли, що їм цікаво разом не лише в роботі.

Дмитро Гордон і його друга дружина Олеся Бацман
Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман

Виявилося, що Гордон насправді романтик – регулярно радує кохану сюрпризами, квітами без приводу, увагою. А ще він з легкістю знайшов спільну мову з тещею. Бацман в інтерв’ю для YouTube-каналу DOROTYE розповіла, що її мама живе з нею:

“Дмитру прекрасно живеться з тещею. Мені здається, що він без неї зараз своє життя, свій побут мало може уявити. Мама нам дуже допомагає. Якщо чесно, мама дійсно взяла на себе величезну частину побутової роботи, і може це не видно у щоденному житті ось так, але насправді це дуже багато і це дуже важливо. Дякую їй за це велике”.

Дружина і теща Дмитра Гордона
Дружина і теща Дмитра Гордона

Сварок між жінками за звання головної господині дому не виникає, тож Гордону не доводиться ставати на чиюсь сторону:

“Я не господиня, я абсолютно не вмію готувати, на кухню я можу зайти, тільки якщо мені хочеться їсти. Ба більше, мама прекрасно готує, мама чудова господиня, але і вона не готує, тому що в нас є кухар. Тому тут немає у нас ніяких можливостей для побутових конфліктів, тому що все добре. Плюс будинок великий. Коли будинок великий, у кожного є свій особистий простір, насправді це дуже важливо”.

День народження тещі Дмитра Гордона в сімейному колі
День народження тещі Дмитра Гордона в сімейному колі

Схожі статті