Як виглядає головний суперник Єгора Гордєєва? Неля Шовкопляс показала чоловіка і не залишила колезі шансів

Зазвичай Неля Шовкопляс захищає свою родину від публічності, але на честь наступаючого Нового року вона зробила виняток та показала чоловіка з синами.

З плином часу колеги по студії “Сніданок з 1+1” Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс зблизилися настільки, що глядачі почали підозрювати їх у романі. Але більша частина аудиторії все ж таки ставиться до цього скептично.

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв
Як виглядає головний суперник Єгора Гордєєва

Телеведуча має чоловіка та двох синів-близнюків, а її партнер запевняє усіх журналістів, що він не фанат тривалих любовних історій.

Тим не менш, Неля намагається утримуватися від спільних виходів з чоловіком у світ і не публікує у своєму мікроблозі сімейні світлини. Натомість на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram постійно з’являється один і той самий колега — Єгор Гордєєв.

Як виглядає головний суперник Єгора Гордєєва

Але на честь Нового року знаменитості полюбляють робити сюрпризи своїм фанатам. Так, днями вона показала користувача мережі свого чоловіка та близнюків. Пара провела сімейну святкову фотосесію, які зараз є дуже популярними по всьому світі.

Як виглядає головний суперник Єгора Гордєєва

На жаль, ці фотографії швидко зникли зі стрічки зірки. Певно, Неля все ж таки не наважилася робите Тимофія та Матвія публічними людьми.

Як виглядає головний суперник Єгора Гордєєва

Нагадуємо, що телеведуча та її чоловік мають неймовірно історію успіху. Пара вирішила перебратися з маленького міста у столицю, так як голова сім’ї отримав привабливу пропозицію по роботі. А Неля вирішила здійснити мрію усього свого життя та записалася на курси ведучих. Талант жінки одразу відмітили, і з вчителів вона прийшла у сферу тележурналістики.

Схожі статті