Зірка Сніданку Неля Шовкопляс потягнулася до Єгора Гордєєва, а він у відповідь припав губами: більше, ніж колеги

Зірки Сніданку Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв стали неймовірним та гармонійним тандемом, який наче от-от переросте у кохання. Усі деталі в статті.

Популярні українські телеведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс стали головним тандемом на телеканалі “1+1” і, здається, навіть перевершують Катерину Осадчу та Юрія Горбунова. Однак, на відміну від зіркового подружжя, партнери по студії поки що не можуть зблизитися. Воно й не дивно, адже Неля — заміжня жінка і виховує двох дітей.

Єгор Гордєєв ніжно притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів
Неля Шовкопляс потягнулася до Єгора Гордєєва, а він у відповідь припав губами

Неля Шовкопляс потягнулася до Єгора Гордєєва, а він у відповідь припав губами

Світлини з зірками, які постійно з’являються у мережі не припиняють дивувати — на них Неля та Єгор виглядають наче закохані. І якщо не знати правди про те, що Гордєєв взагалі не хоче серйозних стосунків та закоханості, як такої, можна було б пофантазувати про те, що відбувається між ними.

Нещодавно на офіційній сторінці “Сніданку з 1+1” в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова фотографія Єгора та Нелі. На ній телеведуча потягнулася до партнера з новорічним печивом у руках, а він, не довго думаючи, припав до випічки губами.

Мабуть тому глядачі і мріють побачити їх, у якості родини, адже в них є все, щоб нею стати. Хіба що Єгору не вистачає часу. Особливо зараз, коли він став продюсером декількох шоу, і веде по три прямих ефір щодня. Це не просто і, звісно, неможливо поєднати з особистим життям. Сам телеведучий заявляє, що він фанат коротких історій і навіть не планує заводити довгострокові взаємини з жінками.

Схожі статті