Схожа на восковий манекен: 72-річна Пугачова намагалася сховати зморшки під макіяжем, але тільки усіх налякала

У мережі з'явилося нове фото Алли Пугачової, на якому артистка зображена з фанаткою. Думки щодо зовнішності співачки на фото розійшлися - одні захопилися Примадонною, інші її розкритикували.

Алла Пугачова – одна з ключових персон на естраді. Артистка змогла не лише побудувати власну блискучу кар’єру, а й допомогла піднятися чималій кількості співаків та співачок. Однак деякі з її колег по цеху навіть нарікали, що одне лише слово Примадонни могло стати фінальним для чийогось професійного шляху. На подібні факти натякала екс-солістка гурту гурту “Міраж” Наталія Гулькіна. Проте сама Алла Борисівна абсолютно не зважає на подібні закиди.

Ще замолоду Пугачова захоплювала мільйони слухачів не лише своїм голосом та репертуаром, а й яскравою зовнішністю. Артистка завжди була справжньою красунею – не дарма в неї закохувалися з першого погляду. Алла п’ять разів виходила заміж – останній шлюб став для неї по-справжньому щасливим. Зі своїм чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним, Пугачова разом вже понад 20 років, 10 з яких – офіційно.

Як виглядала Алла Пугачова в молодості
Як виглядала Алла Пугачова в молодості

Алла з Максимом виховують двійнят: сина та доньку. У 2013 пара стала батьками завдяки сурогатній матері, ім’я якої подружжя ретельно приховує. Зараз цією зірковою родиною захоплюються мільйони фанатів, проте так було не відразу. Довгий час стосунки Галкіна та Пугачової засуджували через велику різницю у віці – шоумен молодший за свою обраницю на 27 років.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Хоча коханий сприймає й любить Примадонну такою, якою вона є, артистка регулярно навідується до косметологів та хірургів, щоб якомога довше зберегти свою молодість. У мережі повсякчас з’являються нові фото співачки, під якими користувачі мережі відзначають, що артистка виглядає приголомшливо. Хоча знаходяться й ті, хто з цим сперечається – так сталося і з новим знімком.

Фанатка Алли Борисівни опублікувала кадр з улюбленою виконавицею на фоні ялинки. Пугачова з’явилася на публіці із зібранним волоссям та яскравим макіяжем.

Пугачова намагалася сховати зморшки під макіяжем
Пугачова намагалася сховати зморшки під макіяжем

Більшість коментаторів відзначили, що артистка виглядає приголомшливо, проте дехто порівняв Аллу з восковим манекеном – мовляв, вона використала забагато косметики.

Схожі статті