40-річна Тоня Матвієнко показала братів монаха та іконописця: не дозволять Мірзояну образити сестру

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала двох рідних братів, які працюють у духовній сфері та у військовій. Як виглядають сини Ніни Митрофанівни, дізнайтеся у нашій статті.

Відома українська співачка Тоні Матвієнко — спадкоємиця легендарної артистки Ніни Матвієнко та мистецтвознавця Петра Гончара. Окрім співачки з дивовижним голосом зіркового подружжя народилося двоє синів. Хлопці обрали дуже схожі професії.

Тоня Матвієнко показала братів священника та військового

Старші брати співачки Іван та Андрій Гончари ведуть непублічний спосіб життя. Іван Гончар служить у церкві, а Андрій працює іконописцем. Вони обоє не одружені. Дітей вони не мають.

Співачка зазвичай не публікує кадри разом з ними, але на свята вона вирішила зробити невеличкий сюрприз своїм підписникам, і похизувалася спадкоємцями родини Гончар. Не дивлячись на те, що хлопці обрали духовний шлях, виглядають вони досить мужньо та брутально. Тож Арсену Мірзояну доведеться двічі подумати, якщо йому заманеться, якось образити свою дружину. У каруселі можна побачити і листівки, які хлопчики у дитинстві дарували молодшій сестри. Варто відмітити, що в обох спостерігався творчий потенціал ще з дитинства, адже вироби досить якісні, як для маленьких дітей.

Чи приїдуть чоловіки зустрічати Новий рік разом з матір’ю, батьком та рідною сестрою, Тоня не розповіла. А от вони з Арсеном певно останній рік проводять новорічну ніч разом з Ніною Митрофанівною, адже Арсен Мірзоян активно ремонтує власну квартиру, до якої вони мають переїхати у наступному році. Адже з моменту весілля музикант разом з дружиною жили у будинку Ніни Матвієнко.

Схожі статті