Як виглядають батьки Лілії Ребрик: інтелігентна літня пара, яка в усьому підтримує доньку-розлучницю та зятя

Лілія Ребрик разом із чоловіком та доньками вирішила на свята навідати своїх батьків у рідних Чернівцях. Як виглядають мама та тато теледіви - читайте далі.

Лілія Ребрик на честь Нового року відвідала своїх батьків, які проживають у Чернівцях. Саме в цьому місті народилася й сама зірка. А в 2001-му артистка вирішила вступити до столичного університету театру та кіно, який закінчила на відмінно. Цікаво, що деякий час і сама Лілія викладала сценічну пластику для студентів, поки її не переманив телеканал “СТБ”, де вона спочатку вела прогноз погоди, а потім стала зіркою проєкту “Танцюють всі”.

Лілія Ребрик на Танцюють всі
Лілія Ребрик на Танцюють всі

Тато Лілії, Іван Дмитрович в одному із рідкісних інтерв’ю для телеканалу “Україна” зізнався, що мріяв побачити доньку лікаркою, хоча в 4 роки сам відвід її на художню гімнастику. Тож, коли почув про плани вступати у театральний неабияк розхвилювався:

“У такому великому бурхливому місті, де нікого немає. Що ж вона буде робити, як вона буде розбиратися? У мене сльози такі наверталися, я так плакав”, – розповідав чоловік.

Як виглядає тато Лілії Ребрик
Як виглядає тато Лілії Ребрик

Та все ж, родина Ребрик підтримувала доньку в усіх її починаннях та мріях:

“Коли Ліля почала працювати на телебаченні, ми відчули і гордість, і відповідальність – чи зможе вона? Але внутрішньо ми відчували, що вона повинна зробити це все, як треба, тому що ми знали її якості та її характер”, – зізнався тато Лілії.

Відомо, що Іван та Віра Ребрики – пенсіонери, які зараз насолоджуються часом разом із дітьми та онуками. Особливо вони радіють, коли уся їхня дружня родина збирається разом вдома. Як на Новий рік – донька Лілія приїхала в гості до батьків разом із чоловіком Андрієм Диким та доньками.

  • “Самий кращий варіант, бо поки є батьки, ми діти, треба берегти ці моменти у житті, бо життя дуже швидко спливає!!! Бережіть своїх рідних і близьких!!!”;
  • “Велике щастя, коли живі батьки. Треба бути поруч с батьками в такі свята. Молодці Дика сімейка”;
  • “Які ви щасливі. Як же прекрасно проводити свій час з батьками та з бабусею і дідусем. Мій найкращий затишок”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті