58-річний Віталій Борисюк розповів правду про стосунки з Сумською: не планував брати в дружини жінку з дитиною

Відомий український актор Віталій Борисюк дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізнався, що Ольга Сумська і її донька Тоня не входили в його плани.

Відомий український актор, чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк — щасливий чоловік, люблячий батько та успішний артист. І як виявилося, своє життя він планував зовсім не таким чином. У коментарі YouTube-каналу “Незалежні” Віталій зізнався, що в його плани не входило Ольга Сумська разом з Тонею Паперною, алже він тільки-но пережив розлучення з першою дружиною.

Криза в стосунках Ольги Сумської та Борисюка
Віталій Борисюк розповів правду про стосунки з Сумською

Для нього головним залишалася кар’єра, але його майбутня дружина з’явилася на його шляху раптово і повністю змінила долю.

Віталій Борисюк розповів правду про стосунки з Сумською

Так, актор познайомився з Сумською, коли та перебувала у шлюбі з Євгеном Парерним. Криза у стосунках давала про себе знати, і акторка з легкістю завела роман на стороні. Ситуація нелегка, адже у знаменитості була маленька дитина на руках. Втім, Борисюк, не маючи навіть власного житла, попросив Ольгу покинути чоловіка та піти з ним.

“Я не планував знайомство з красивою жінкою, актрисою, та ще й з дитиною. Я якраз ось тільки-тільки розлучився після першого шлюбу й дав собі зарок: “Тільки кар’єра”, – зізнався Борисюк.

Таким чином можна зробити висновок, що актор закохався по вуха, адже не маючи ані ресурсів для раптового сімейного життя з красунею, ані планів на це, він поринув у ці стосунки з головою. І хоча згодом подружжя переживатиме кризу, за якою слідкуватиме уся країна, Ользі та Віталію вдалося знайти баланс і прожити довге щасливе життя разом. Немає сумнівів, що вони і надалі будуть разом.

Схожі статті