72-річна Алла Пугачова прийняла в родину дітей, яких Галкіну народила інша жінка: що відомо про молоду суперницю

Алла Пугачова вдруге стала матір'ю у 64 роки. Враховуючи такий немолодий вік, в мережі не вірять, що дітей Максиму Галкіну народила саме Примадонна.

Вже 20 років Алла Пугачова і Максим Галкін щасливі разом, не зважаючи на велику різницю у віці. Зіркова пара постійно чула критику на свою адресу. Мовляв, це стосунки за розрахунком, і ні про які щирі почуття навіть мова йти не може. Втім, на заздрість злостивцям у 2011-му після 10 років цивільного шлюбу Примадонна офіційно вийшла заміж за гумориста.

Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна
Весілля Алли Пугачової та Максима Галкіна

Шансів сумніватися у їхньому коханні Максим і Алла Борисівна не залишили, коли на світ з’явилися двійнята Ліза і Гаррі. Співачці на той момент було вже 64. Виявилося, що Пугачова хотіла народжувати сама:

“Більше скажу: я могла народити. Ось такий у мене організм. Нехай усі знають. Але лікарі мені виношувати дев’ять місяців заборонили. І що тепер? Попрощатися з молодим чоловіком? Щоб йому народила дітей молода?”, – розповідала артистка в інтерв’ю.

Знаменитості вирішили скористатися послугами сурогатної матері, якій надали власні біоматеріали для зачаття. Втім, у публіки досі виникають питання щодо спорідненості Алли з двійнятами. Дехто вважає, що Примадонна в такому віці фізично не могла надати свою яйцеклітину. До того ж легенді естради не вдалося народити ще у шлюбі з Філіпом Кіркоровим, коли вона була значно молодша.

Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні
Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні

ЗМІ відшукали фото жінки, котра народила Лізу і Гаррі – Олени Шириніної. Порівнюючи їхню зовнішність, важко не здивуватися, як дочка Пугачової насправді схожа на неї.

Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних
Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних

Більше цікавих подробиць таємничого сімейного життя Максима Галкіна і Алли Борисівни дізнавайтеся з наступного відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.