Колишній чоловік Аліни Гросу Комков виявився зовсім не таким, яким його виставила зірка: побудував їй кар’єру

Майже 2 роки тому Аліна Гросу повідомила про розлучення з першим чоловіком Олександр, яке завершилося небувалим скандалом. Та чи сказала співачка усю правду?

Після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим Аліна Гросу розповіла, що розлучення відбулося за його ініціативою. Мовляв, чоловік знайшов собі жінку заможнішу та набагато старшу за нього.

Колишній чоловік Аліни Гросу Комков виявився зовсім не таким, яким його виставила зірка

Батько Аліни Гросу прокоментував її стосунки з Комковим
Колишній чоловік Аліни Гросу Комков виявився зовсім не таким, яким його виставила зірка

А коли у хлопця не склалися інші стосунки, він повернувся до артистки. У розпалі сварки, коли він зрозумів, що співачка не має наміру миритися з ним, чоловік нібито заявив, що кожна його наступна жінка заможніша за попередню. Таким чином артистка натякнула на те, що хлопець навмисне шукав собі багатійок.

Однак, хороший друг Олександра Комкова режисер Дмитро Ебаноїдзе дав коментар платформі Kliker, у якому заявив, що чоловік вельми небідний, і ба більше, співачка побудувала кар’єру за його кошт.

“У Олександра був бізнес та стартап, пов’язаний з IT-сферою. Він заробив чималу суму досить у молодому віці”, – розповів Ебаноїдзе про Комкова.

За його словами, закохавшись у Гросу, Комков інвестував гроші у її творчість та прогорів.

“Потім він закохався в красуню Аліну, яка вже на той час влаштувалась у Москві, і вклав увесь свій капітал у її творчість. Але, на жаль, погорів”, — зазначив друг айтішника.

Також Дмитро поділився думкою, що Аліна Гросу на говорювала на Олександра через жіночу образу. Він запевнив журналістів, що Комков не зраджував співачці, і не покидав її. Сам Олександр лише одного разу дав інтерв’ю “Зірковому шляху”, в якому також заявив, що ініціатором розриву стали обидва, а не він.

Схожі статті