Розлучення пішло на користь: Соломія Вітвіцька помолодшала на 10 років після того, як полишила чоловіка (ФОТО)

Зірка "ТСН" Соломія Вітвіцька поділилася новою фотографією зі свого відпочинку в Грузії. Прихильники прийшли у захват від зовнішнього вигляду телеведучої.

41-річна Соломія Вітвіцька – одна з улюблених телеведучих “ТСН”. На каналі “1+1” зірка працює з 2008 року – свою кар’єру вона розпочала як кореспондентка, а згодом стала ведучою таблоїду у прямому ефірі проєкту “ТСН Особливе”. Наразі Соломія розповідає українцям головні новини, що відбулися протягом дня у країні та світі.

Соломія Вітвіцька під час зйомок ТСН
Соломія Вітвіцька під час зйомок ТСН

У 2013 році теледіва вийшла заміж за режисера Владислава Кочеткова, проте через 8 років подружжя оголосило про своє розлучення. За цей період пара так і не стала батьками – цей факт прихильники Вітвіцької та ЗМІ назвали однією з причин розставання екс-закоханих.

Однак сама Соломія та Владислав інакше висловилися щодо свого рішення. Подружнє життя супроводжувалось постійними конфліктами та сварками – вони навіть намагалися врятувати стосунки на сеансах у психолога, однак зберегти шлюб так і не вдалося. Вітвіцька розповідала, що довго плакала й не хотіла нікому розповідати про розлучення. Навіть їхні спільні з Владом друзі дізналися про розрив через два місяці.

Соломія та Кочетков
Соломія Вітвіцька та Владислав Кочетков

Зараз, через майже рік після розлучення, зірка “ТСН” називає себе однією із найщасливіших жінок у світі. Соломія все ще не знайшла нового обранця, зараз вона повністю сконцентрована на роботі та собі – Вітвіцька багато подорожує та відкриває для себе світ.

Зараз ведуча відпочиває у Грузії, де катається на лижах та любується пейзажами. Не забуває зірка ділитися цими моментами з прихильниками у своєму особистому блозі.

Прихильники відзначили, що Соломія виглядає зараз просто надзвичайно – тож у коментарях вони залишають їй десятки компліментів та приємних слів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.