Ось чому 43-річний Арсен Мірзоян проміняв першу дружину і двох дітей на дочку Ніни Матвієнко Тоню: “Я не еталон”

Український співак Арсен Мірзоян одружений з Тонею Матвієнко, але виявилося, що його образ зразкового сім'янина не зовсім відповідає дійсності.

Широку популярність Арсену Мірзояну принесла участь у вокальному шоу “Голос країни”. До співочої кар’єри він жив у Запоріжжі та працював на металургійному комбінаті. На проєкт герой статті пішов у статусі одруженого чоловіка і батька, яким він є і зараз, однак родина у нього вже інша.

З Тонею Матвієнко Арсен познайомився саме на “Голосі”. Талановиті музиканти швидко здружилися були підтримкою одне для одного протягом усього сезону, а після завершення влаштували гастрольний тур Україною, під час якого зрозуміли, що їхня дружба починає переростати в дещо більше.

Арсен Мірзоян заспівав в дуеті з маленькою дочкою Ніною від Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко

Мірзоян і Матвієнко намагалися відкинути почуття подалі, адже вдома на Арсена чекала дружина і двоє дітей, проте зрештою він пішов за покликом серця і обрав Тоню. Через це дочку народної артистки Ніни Матвієнко охрестили розлучницею, самого співака – зрадником, але вони витримали громадський осуд і змогли побудувати міцну родину, в якій на світ з’явилася донечка Ніна.

Перша дружина Арсена не заборонила йому спілкуватися з синами. Ба більше, вона не проти, коли екс-коханий забирає їх на сімейні канікули з мачухою. В інтерв’ю для OBOZREVATEL Мірзоян зізнався, що старається проводити максимально багато часу з усіма дітьми:

“Я не еталон батька, проте хочу, як дорослішає моя донька щодня, тому беру її з собою майже завжди на будь-які зустрічі та заходи. Так само зі мною ріс мій старший син Влад. Музичні тури, якісь цікаві подорожі – брав його із собою”.

Сини Арсена Мірзояна від першого шлюбу

Зауважимо, що зараз Арсен має добрі стосунки з тещею Ніною Митрофанівною, яка була не в захваті від роману доньки з одруженим чоловіком і намагалася зробити так, щоб він припинився.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.