Донька Олі Полякової подарувала матері смарагдове кольє та планує їздити на Майбасі за 5 мільйонів: “Сама заробила”

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової Марія розповіла, що подарувала мамі на день народження, а також заінтригувала планами на Майбах.

Днями відома українська співачка Оля Полякова відсвяткувала день народження. Торжество не було великим, але як завжди це буває у знаменитих людей, залишило після себе море розкішних подарунків. Зокрема, і донька артистки піднесла їй коштовний презент.

Донька Олі Полякової подарувала матері смарагдове кольє

Маша Полякова показала рідкісне фото свого хлопця-красеня
Донька Олі Полякової подарувала матері смарагдове кольє та планує їздити на Майбасі за 5 мільйонів

Так, дівчина зізналася, що хотіла подарувати мамі щось таке, що залишиться назавжди з нею та нагадуватиме їй про доньку. Тому її вибір зупинився на смарагдовому хрестику. На ювелірну прикрасу вона заробила сама, але допомоги в батька Вадима Буряковського все одно попросила.

“Я подарувала їй хрестик зі смарагдами. Я його купила лише за гроші, які власноруч заробила. Хіба що тисячу гривень мені тато дав. Але все інше я заробила самостійно”,
– зізналась зіркова донька.

Також дівчина на камеру зізналася про те, що мріє їздити на майбасі. Про це стало відомо з особистої сторінки дівчини в соціальній мережі Тік Ток. На першому кадрі можна побачити молодого хлопця біля комп’ютера, а на третьому молоду людину Марії.

“Це я вчуся на айтішника, щоб коли у неї заболять ноги, купити їй Майбах, а не крем від болю в суглобах”, – підписаний відеозапис.

Варто відмітити, що Марія Полякова дійсно заробляє самостійно. У дівчини є власний музичний гурт, з яким вона виступає у клубах. Звісно, гонорари не настільки великі, як у її мами, але Оля Полякова у її віці взагалі не могла похизуватися навіть такими статками.

Схожі статті