Дітей Максиму Галкіну народила не Алла Пугачова: як виглядає справжня матір Лізи і Гаррі, які ростуть її копіями

Максим Галкін і Алла Пугачова у 2013 році стали батьками. У пари народилися двійнята Ліза і Гаррі, матір яких, як виявилося, не Примадонна.

Кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна завжди різко сприймалося публікою через велику різницю у віці. Ще більше критики та суспільного засудження подружжя вислухало, коли на світ з’явилися їхні діти Ліза і Гаррі. Причиною цьому знову став вік – Примадонні на той момент було вже 64 роки.

Ба більше, артистка в одному з інтерв’ю заявила, що фізично навіть могла народити сама, однак лікарі їй не дозволили цього зробити:

“І що тепер? Попрощатися з молодим чоловіком? Щоб йому народила дітей молода?”.

Одного замку Пугачовій замало? Максим Галкін розсекретив свої грандіозні плани, які не по кишені навіть мільйонерам
Дітей Максиму Галкіну народила не Алла Пугачова

Вихід Алла Борисівна для себе знайшла, і Максим його прийняв – сурогатне материнство. Цікаво, що старша донька співачки Христина Орбакайте єдина з родини виступала проти цього, оскільки не хотіла, щоб молодші відчували нестачу материнської уваги, як це було в її дитинстві. Тим не менш, Примадонна на це пішла і зробила Галкіна батьком.

Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні
Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні

В мережі можна зустріти думки з приводу того, що Пугачова не могла надати власну яйцеклітину, оскільки технології ЕКЗ ще були не так добре розвинуті, коли вона була у репродуктивному віці. Крім того, ім’я тієї жінки, яка ощасливила зіркове сімейство, більше не таємниця.

Як виглядає справжня матір дітей Галкіна і Пугачової

ЗМІ називають сурогатною матір’ю Лізи і Гаррі Олену Шириніну з Казані. Максим в минулому розповідав, що обрана ними жінка навіть не знала, чиїх саме дітей виношує, а вже після пологів їй заплатили більше, ніж домовлялися.

Фанати встигли порівняти зовнішність Олени і Лізи. Багато хто вважає їх дуже схожими.

Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних
Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних

Більше цікавого про сімейне життя Пугачової і Галкіна дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті