Тренер “Голосу країни” Святослав Вакарчук розповів, як народження сина від коханки змінило його життя: “Це криза”

Лідер українського рок-гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нарешті розповів, як змінилося його насичене життя з народженням сина та які особисті зміни він у собі помітив.

Довгі роки Святослав Вакарчук був у шлюбі зі стилісткою Лялею Фонарьовою, однак спільних дітей у пари не народилося. Шанувальники вже втратили надію на те, що кумир колись стане батьком, як несподівано для всіх влітку 2021-го стало відомо, що у музиканта з’явився син.

Свого первістка він назвав на честь батька Іваном, а народила його, як подейкують, коханка, через яку стосунки з Лялею і розпалися. За чутками, цією жінкою стала Євгенія Яцута – продюсерка “Radioaktive Film”, з якою Океан Ельзи неодноразово співпрацював.

Євгенія Яцута
Ймовірна матір сина Святослава Вакарчука Євгенія Яцута

Святослав Вакарчук розповів про свого сина

Вакарчук зазвичай подробиць особистого життя не розкриває, але іноді робить виключення. Так, артист дав інтерв’ю журналу “Теленеделя” та розповів, як народження сина вплинуло на його життя. Так, за словами зірки, відбулися побутові зміни, а також з’явилися нові для нього емоції, яких він раніше не знав і не розумів.

Святослав запевняє, що новину про поповнення зірка навіть не збирався приховувати, хоча й відомо про це стало не одразу:

“Як би я міг це приховати? Я дуже щасливий, що маю сина!”.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук щасливий бути батьком

Батьківство надихнуло співака на написання цілого альбому з колисковими. Щоправда, доведеться трохи почекати, щоб Іван підріс і вибрав, які татові пісні йому сподобаються найбільше. А ось що Вакарчук відповів стосовно типової для чоловіків кризи середнього віку:

“Безумовно, у мене відбулася переоцінка цінностей – це зумовило багато подій у житті. Чи це криза? Не знаю”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.