“Я завершив кар’єру”: 40-річний Сергій Притула пішов з головного шоу – як тепер буде годувати багатодітну сім’ю

Сергій Притула для багатьох українців став улюбленим ведучим. Втім, чоловік оголосив про завершення своєї кар'єри. Чи буде займатися далі артист?

Сергій Притула. Як і більшість знаменитостей, він починав із гри у КВК. Втім, амбіції привели його на телебачення. Надзвичайно впізнаваним чоловік став після того, як почав разом з Олею Фреймут та Олександром Педаном вести ранкове шоу “Підйом”. Разом із цим, герой цього матеріалу вирішив продовжувати займатися гумором.

Образ саркастичного правдоруба склався в артиста у період 2006-2009 років, коли він став резидентом Comedy Club UA. Та особливо вподобали українці його “Вар’яти шоу”. Проєкт обігрував кумедні ситуації, дуже близькі народу.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
40-річний Сергій Притула пішов з головного шоу

Та довго там знаменитий чоловік не пробув. 2020-й став кінцем його творчості у “Вар’ятах” Нещодавно Сергій Притула пригадав, як полишив своє дітище і що з цього вийшло:

“Коли я закінчив кар’єру у “Вар’ятах”, то отримав 2 похідні від цього кроку.
Перша дещо негативна, адже сімейний бюджет позбувся одного з джерел поповнення.
Друга ж, тотально в “+”! У мене вивільнилось достатньо багато часу, і левову частку його я почав витрачати на сім’ю!”

Нагадаємо, що Сергій – багатодітний татко. Його син Дмитро від першого шлюбу вже майже дорослий хлопець. Він навіть допомагав батькові під час концертів: робив каву акторам. А ось двох донечок народила йому друга обраниця, Катерина Сопельник. Донька Соломія з’явилася на світ у 2017, а молодшенька Стефанія стала справжнім подарунком для родини. 25 травня 2021 року вона на весь пологовий сповістила про себе. Щасливий батько тепер не покладає рук у роботі, працюючи над креативними проєктами. Побажаємо ж цій сім’ї щастя!

Схожі статті