Ектор Хіменес-Браво заступився за кохану жінку, на яку накинулися в мережі: “Мені важливий спокій моєї дівчини”

Ектор Хіменес-Браво поділився фотографією зі своєю новою дівчиною, ім'я та обличчя якої вирішив приховати від публіки. Що відомо про загадкову обраницю кулінара - читайте далі.

Ектор Хіменес-Браво шокував своїх прихильників новиною про своє особисто життя. Як виявилося, серце 50-річного судді “Мастер Шефа” зайняте. Це стало зрозуміло, коли кулінар у своєму особистому блозі поділився новим кадром, на якій він обіймав чорняву дівчину. Обличчя коханої шоумен приховав, залишивши її особистість у таємниці.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину

За статурою та зачіскою обраниці Ектора, його прихильники зрозуміли, що помилялися раніше. До цього фото шеф-повара “сватали” або з Наталею Могилевською, або з його подругою та колегою Ольгою Мартиновською. Можливо, саме через плітки та домисли зі сторони фанів та преси зірка “СТБ” вирішив трохи відкрити таємницю особистого життя.

Тепер усі шанувальники судді “Мастер Шефа” прагнуть дізнатися – хто ж ця красуня, яка підкорила серце вибагливого Ектора. Однак сам чоловік на усі питання користувачів мережі відповів різко:

“Спокійно. Мені важливий спокій та безпека моєї дівчини. Подробиць не буже. Дякую”, – написав Хіменес-Браво в особистому блозі.

Ектор Хіменес-Браво заступився за кохану жінку
Ектор Хіменес-Браво заступився за кохану жінку

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво переїхав до України в 2010 році, до цього колумбійський кулінар працював і жив у Канаді, Америці та на Мальдівах. У Києві шеф спочатку розроблював ексклюзивні меню для одного з готелів, а згодом отримав пропозицію працювати на телебаченні. Сьогодні Ектор називає себе не просто поваром, а й телеведучим і шоуменом.

Будь-які подробиці особистого життя чоловік звик ретельно приховувати. Відомо, що за 50 років Хіменес-Браво жодного разу не був одружений, також у нього немає дітей. Хоча про нащадків зірка “СТБ” надзвичайно мріє.

Схожі статті