Не дарма Роман Сасанчин сумнівався у своєму батьківстві: дружина співака відповіла, на кого дійсно схожа Елізабет

19-річний Роман Сасанчин нещодавно вперше став батьком, але його донечка Елізабет на нього не схожа. Не заперечує це навіть дружина співака Іванна.

Роман Сасанчин двічі перемагав у вокальному шоу “Голос країни”, завдяки чому здобув впізнаваність та квартиру в Києві, якій він вже навіть знайшов господиню – свою кохану дружину Іванну. Вона старша за чоловіка на 4 роки, тим не менш, пара одружена і кохає одне одного. Згодом після розпису в молодій родині сталося поповнення – на світ з’явилася донька Елізабет. Сімейство наразі не може жити в столиці, тому вони тимчасово знімають квартиру поблизу Тернополя.

Новоспечені батьки діляться з фанатами усіма подробицями сімейного життя та показують, як їм вдається поратися з немовлятком, адже це їхня перша дитина. Варто зауважити, що Роман та Іванна стикаються з багатьма труднощами і не приховують, що батьківство – нелегка справа. Втім, це не затьмарює щастя закоханих, для яких донечка бажана й довгоочікувана.

Роман Сасанчин пояснив, чому дружина покинула його з донькою
Дружина Романа Сасанчина підтвердила сумніви чоловіка щодо свого батьківства

Не буває в сім’ї і без конфузів. Нещодавно Сасанчин засумнівався у тому, що він батько Елізабет. Сталося це після того, як дружина співака виклала колаж з фотографіями спадкоємиці та її хрещеного тата.

Вочевидь, сумніви були жартівливими, однак Іванка продовжила їх підсилювати. Цього разу у себе в Інстаграмі дівчина вирішила чесно відповісти на питання підписників, на кого Елізабет схожа більше – на неї чи на Рому.

Тримаючи малу на руках і в обіймах Сасанчина, усміхнена Іванна відповіла:

“На нашого кума”.

Дружина Романа Сасанчина відповіла, на кого схожа Елізабет
Дружина Романа Сасанчина відповіла, на кого схожа Елізабет

Погляд Романа швидко змінився на здивовано збентежений, після чого зйомка закінчилася.

Схожі статті